Nieuws
Eerste energiebox uitgereikt in Filmwijk FILMWIJK – Nadat in september de eerste energieboxen zijn uitgedeeld aan bewoners van De Wierden, zijn nu bewoners... Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het...

Jamaicaanse artiest Konshens geeft exclusieve show in Almere

STAD CENTRUM – De Jamaicaanse reggae- en dancehallartiest Konshens geeft zaterdag 22 juli een exclusief optreden in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Het is het enige concert wat de zanger geeft in Nederland. Konshens is een van de populairste en meest consistente artiesten uit het genre.
Konshens wordt gezien als hét gezicht van reggae en dancehall anno 2017. (Foto: aangeleverd)

Konshens wordt gezien als hét gezicht van reggae en dancehall anno 2017. Het hitrepertoire van de zanger zorgt ervoor dat zijn populariteit tot ver buiten het genre rijkt. Nummers als ‘Pull up to mi bumper’, ‘Gal a bubble’ en de megahit ‘Bruk off’ waren de afgelopen jaren op elke dansvloer te horen. De hit ‘Policeman’, Konshens’ succesvolle samenwerking met Eva Simons, zorgde voor een doorbraak bij het mainstream publiek.
Konshens debuteerde in 2008 met de exclusief in Japan uitgebrachte single ‘Pon di corner’, wat direct uitgroeide tot een nummer-1 hit. De eerste ‘wereldwijde’ release, het nummer ‘Winner’ zette het dancehall-genre volledig op zijn kop. Sindsdien is een groot aantal singles de revue gepasseerd, waarvan inmiddels kan worden gesteld dat er jaarlijks minimaal één flinke zomerhit tussen zit. Vorige week verscheen de nieuwe single ‘Turn me on’ en deze is inmiddels meer dan 2 miljoen keer beluisterd.
Blockparty

KAF organiseert voorafgaand aan het concert een gratis blockparty van 15.00 tot 20.00 uur met barbecue en muziek op de Esplanade. In samenwerking met Jamrock vindt ’s avonds van 20.00 tot 01.00 uur de show plaats, omlijst door een bijpassend voorprogramma en de beste reggae en dancehall-DJ’s van eigen bodem.
Kaartjes kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn te bestellen via www.kaf.nl.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 12:50

Gerelateerd

Delen