Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

Jamaicaanse artiest Konshens geeft exclusieve show in Almere

STAD CENTRUM – De Jamaicaanse reggae- en dancehallartiest Konshens geeft zaterdag 22 juli een exclusief optreden in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Het is het enige concert wat de zanger geeft in Nederland. Konshens is een van de populairste en meest consistente artiesten uit het genre.
Konshens wordt gezien als hét gezicht van reggae en dancehall anno 2017. (Foto: aangeleverd)

Konshens wordt gezien als hét gezicht van reggae en dancehall anno 2017. Het hitrepertoire van de zanger zorgt ervoor dat zijn populariteit tot ver buiten het genre rijkt. Nummers als ‘Pull up to mi bumper’, ‘Gal a bubble’ en de megahit ‘Bruk off’ waren de afgelopen jaren op elke dansvloer te horen. De hit ‘Policeman’, Konshens’ succesvolle samenwerking met Eva Simons, zorgde voor een doorbraak bij het mainstream publiek.
Konshens debuteerde in 2008 met de exclusief in Japan uitgebrachte single ‘Pon di corner’, wat direct uitgroeide tot een nummer-1 hit. De eerste ‘wereldwijde’ release, het nummer ‘Winner’ zette het dancehall-genre volledig op zijn kop. Sindsdien is een groot aantal singles de revue gepasseerd, waarvan inmiddels kan worden gesteld dat er jaarlijks minimaal één flinke zomerhit tussen zit. Vorige week verscheen de nieuwe single ‘Turn me on’ en deze is inmiddels meer dan 2 miljoen keer beluisterd.
Blockparty

KAF organiseert voorafgaand aan het concert een gratis blockparty van 15.00 tot 20.00 uur met barbecue en muziek op de Esplanade. In samenwerking met Jamrock vindt ’s avonds van 20.00 tot 01.00 uur de show plaats, omlijst door een bijpassend voorprogramma en de beste reggae en dancehall-DJ’s van eigen bodem.
Kaartjes kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn te bestellen via www.kaf.nl.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 12:50

Gerelateerd

Delen