Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

Jamaicaanse artiest Konshens geeft exclusieve show in Almere

STAD CENTRUM – De Jamaicaanse reggae- en dancehallartiest Konshens geeft zaterdag 22 juli een exclusief optreden in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Het is het enige concert wat de zanger geeft in Nederland. Konshens is een van de populairste en meest consistente artiesten uit het genre.
Konshens wordt gezien als hét gezicht van reggae en dancehall anno 2017. (Foto: aangeleverd)

Konshens wordt gezien als hét gezicht van reggae en dancehall anno 2017. Het hitrepertoire van de zanger zorgt ervoor dat zijn populariteit tot ver buiten het genre rijkt. Nummers als ‘Pull up to mi bumper’, ‘Gal a bubble’ en de megahit ‘Bruk off’ waren de afgelopen jaren op elke dansvloer te horen. De hit ‘Policeman’, Konshens’ succesvolle samenwerking met Eva Simons, zorgde voor een doorbraak bij het mainstream publiek.
Konshens debuteerde in 2008 met de exclusief in Japan uitgebrachte single ‘Pon di corner’, wat direct uitgroeide tot een nummer-1 hit. De eerste ‘wereldwijde’ release, het nummer ‘Winner’ zette het dancehall-genre volledig op zijn kop. Sindsdien is een groot aantal singles de revue gepasseerd, waarvan inmiddels kan worden gesteld dat er jaarlijks minimaal één flinke zomerhit tussen zit. Vorige week verscheen de nieuwe single ‘Turn me on’ en deze is inmiddels meer dan 2 miljoen keer beluisterd.
Blockparty

KAF organiseert voorafgaand aan het concert een gratis blockparty van 15.00 tot 20.00 uur met barbecue en muziek op de Esplanade. In samenwerking met Jamrock vindt ’s avonds van 20.00 tot 01.00 uur de show plaats, omlijst door een bijpassend voorprogramma en de beste reggae en dancehall-DJ’s van eigen bodem.
Kaartjes kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn te bestellen via www.kaf.nl.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 12:50

Gerelateerd

Delen