Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Elzinga wint NK Outdoor Handboogschieten

BUITEN – Bij de Handboogschutterij in Buiten werden zondag de finales gehouden van het Nederlands Kampioenschap Outdoor. De Almeerders deden het goed. Peter Elzinga won bij de Heren Compoun

d.
Elzinga moest daarvoor een spannende strijd leveren Mike Schloesser. Uiteindelijk werd het 146-144. Bij de Dames Recurve won Esther Deden het brons. Patrick van der Valk en Dennis van Dalen wonnen bij de verenigingteams het zilver in de klasse Recurve. Inge van Carspel, oud-Almeers Sportvrouw van het Jaar, won het brons bij de Dames Compound, waardoor de Almeerse handboogschutters er uiteindelijk met vier van de achttien medailles vandoor gingen.

Artikel geplaatst op: 10 juli 2017 - 08:59

Gerelateerd

Delen