Nieuws
Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en... Gemeente daagt Haddock voor de rechter   ALMERE – Het geschil tussen de gemeente en jachthaven Haddock gaat voor de rechter uitgevochten worden. Vrijdagochtend meldde... Kaartverkoop Festival 2 Turven Hoog van start STAD CENTRUM – Het theaterfestival voor de allerkleinsten, van 0 tot 6 jaar, Festival 2 Turven Hoog, komt...

Swingen op het Zomer Blues Festival

HAVENKOM – Aan de Sluiskade wordt zaterdag 22 juli voor de vierde keer het Zomer Blues Festival georganiseerd. Wie van bluesmuziek houdt, komt die avond tussen 20.00 en 24.00 uur naar Almere Haven.
Er zijn twee buitenpodia waar verschillende bands optreden, zoals de Budding Blues Band, Red Hot and Blue en de Alex Manuputty Blues Band. Ook speelt er een band in de verschillende restaurants aan de Havenkom.
Het evenement gratis toegankelijk van 20.00 tot 24.00 uur. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere, de horeca aan de Sluiskade en AA Sound Productions Almere. Bel voor meer informatie Alex Manuputty, 06-44880159. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 11:13

Gerelateerd

Delen