Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Swingen op het Zomer Blues Festival

HAVENKOM – Aan de Sluiskade wordt zaterdag 22 juli voor de vierde keer het Zomer Blues Festival georganiseerd. Wie van bluesmuziek houdt, komt die avond tussen 20.00 en 24.00 uur naar Almere Haven.
Er zijn twee buitenpodia waar verschillende bands optreden, zoals de Budding Blues Band, Red Hot and Blue en de Alex Manuputty Blues Band. Ook speelt er een band in de verschillende restaurants aan de Havenkom.
Het evenement gratis toegankelijk van 20.00 tot 24.00 uur. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere, de horeca aan de Sluiskade en AA Sound Productions Almere. Bel voor meer informatie Alex Manuputty, 06-44880159. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 11:13

Gerelateerd

Delen