Nieuws
Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van...

Swingen op het Zomer Blues Festival

HAVENKOM – Aan de Sluiskade wordt zaterdag 22 juli voor de vierde keer het Zomer Blues Festival georganiseerd. Wie van bluesmuziek houdt, komt die avond tussen 20.00 en 24.00 uur naar Almere Haven.
Er zijn twee buitenpodia waar verschillende bands optreden, zoals de Budding Blues Band, Red Hot and Blue en de Alex Manuputty Blues Band. Ook speelt er een band in de verschillende restaurants aan de Havenkom.
Het evenement gratis toegankelijk van 20.00 tot 24.00 uur. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere, de horeca aan de Sluiskade en AA Sound Productions Almere. Bel voor meer informatie Alex Manuputty, 06-44880159. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 11:13

Gerelateerd

Delen