Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Leerlingen Buitenhout College dansen de vakantie in

STAD CENTRUM – 530 leerlingen van het Buitenhout College sluiten de Talentweek en het schooljaar af met een flashmob op de Esplanade. Donderdag 13 juli doen ze om 10.00 uur op de muziek van een grote zomerhit onder leiding van Dance Court een dans. Daarna hebben ze vakantie.
Op You Tube, onder de naam ‘BHC dansafsluiting Cultuurweek 2016’ is een filmpje te zien van de flashmob van vorig jaar. (Foto: aangeleverd)

Vorig jaar deden ze een vergelijkbare act op de Esplanade, toen op de muziek van Mark Ronsons ‘Uptown Funk’. Ieder jaar sluit het Buitenhout College het schooljaar af met een projectweek. Sinds dit jaar heet deze projectweek: Talentweek. Tijdens de Talentweek van 10 tot en met 13 juli is het thema ‘Dream it. Do it!’ Voor drie leerjaren staan er uiteenlopende activiteiten op het programma waarin de disciplines als muziek, dans, techniek, drama, sport en media worden vertegenwoordigd. Daarnaast zullen er ook verschillende films en voorstellingen bezocht worden en gaat leerjaar drie op excursie.
Mede door deze week wordt de leerling zich bewust dat het een uitdaging is om talent op de juiste manier in te zetten en daarmee te schitteren.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 14:39

Gerelateerd

Delen