Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Leerlingen Buitenhout College dansen de vakantie in

STAD CENTRUM – 530 leerlingen van het Buitenhout College sluiten de Talentweek en het schooljaar af met een flashmob op de Esplanade. Donderdag 13 juli doen ze om 10.00 uur op de muziek van een grote zomerhit onder leiding van Dance Court een dans. Daarna hebben ze vakantie.
Op You Tube, onder de naam ‘BHC dansafsluiting Cultuurweek 2016’ is een filmpje te zien van de flashmob van vorig jaar. (Foto: aangeleverd)

Vorig jaar deden ze een vergelijkbare act op de Esplanade, toen op de muziek van Mark Ronsons ‘Uptown Funk’. Ieder jaar sluit het Buitenhout College het schooljaar af met een projectweek. Sinds dit jaar heet deze projectweek: Talentweek. Tijdens de Talentweek van 10 tot en met 13 juli is het thema ‘Dream it. Do it!’ Voor drie leerjaren staan er uiteenlopende activiteiten op het programma waarin de disciplines als muziek, dans, techniek, drama, sport en media worden vertegenwoordigd. Daarnaast zullen er ook verschillende films en voorstellingen bezocht worden en gaat leerjaar drie op excursie.
Mede door deze week wordt de leerling zich bewust dat het een uitdaging is om talent op de juiste manier in te zetten en daarmee te schitteren.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 14:39

Gerelateerd

Delen