Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Leerlingen Buitenhout College dansen de vakantie in

STAD CENTRUM – 530 leerlingen van het Buitenhout College sluiten de Talentweek en het schooljaar af met een flashmob op de Esplanade. Donderdag 13 juli doen ze om 10.00 uur op de muziek van een grote zomerhit onder leiding van Dance Court een dans. Daarna hebben ze vakantie.
Op You Tube, onder de naam ‘BHC dansafsluiting Cultuurweek 2016’ is een filmpje te zien van de flashmob van vorig jaar. (Foto: aangeleverd)

Vorig jaar deden ze een vergelijkbare act op de Esplanade, toen op de muziek van Mark Ronsons ‘Uptown Funk’. Ieder jaar sluit het Buitenhout College het schooljaar af met een projectweek. Sinds dit jaar heet deze projectweek: Talentweek. Tijdens de Talentweek van 10 tot en met 13 juli is het thema ‘Dream it. Do it!’ Voor drie leerjaren staan er uiteenlopende activiteiten op het programma waarin de disciplines als muziek, dans, techniek, drama, sport en media worden vertegenwoordigd. Daarnaast zullen er ook verschillende films en voorstellingen bezocht worden en gaat leerjaar drie op excursie.
Mede door deze week wordt de leerling zich bewust dat het een uitdaging is om talent op de juiste manier in te zetten en daarmee te schitteren.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 14:39

Gerelateerd

Delen