Geslaagd!
Almere DEZE WEEK feliciteert alle Almeerse geslaagden! Klik op de foto voor de lijst met geslaagden
Nieuws
Amsterdamse Sjoerd en Rotterdamse Coby 60 jaar getrouwd VERZETSWIJK - Wie zegt dat 010 en 020 niet samengaan heeft het heel erg mis. Sjoerd en Coby... Video: Voedselbos voor vindplaats Zenith   Video: Op vindplaats Zenith in de indische buurt wordt dit najaar een voedselbos gerealiseerd>Voedselbosbeheerder Johan Smits vertelt wat... Floriade stap dichterbij na goedkeuring bestemmingsplan ALMERE – De gemeenteraad is donderdagavond, tijdens de laatste vergadering voor het reces, akkoord gegaan met het bestemmingsplan... Kantoorgebouw Het Alnovum wordt kantoor en hotel STAATSLIEDENWIJK – Gebouw Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1, is gekocht door vastgoedontwikkelaar Seminarie BV uit Bavel.... Bewoners langer de tijd voor keuze Windpark ALMERE - Bewoners van Almere Poort, Muziekwijk Noord en de Noorderplassen West hebben langer de tijd om online... Ook Alnovum wordt deels een hotel Het kantoorgebouw Het Alnovum is verkocht. De koopovereenkomst voor kantoorgebouw is getekend door wethouder Mark Pol en ondernemer Pieter... Informatiebijeenkomst heien en intrillen damwanden verbreding A6 ALMERE - Om de verbreding van de A6 te realiseren moeten vijf viaducten worden verbreed en zeven viaducten... Bezorgservice Picnic brengt biebboeken terug STAD CENTRUM – Klanten van de nieuwe bibliotheek hebben geen excuus meer om boeken niet in te leveren.... Almere DEZE WEEK en FRTC Almere brengen u in beweging met Familiepuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Op zondag 24 september organiseren Almere DEZE WEEK en de Fiets Race en Toer... Commentaar: Raadsvergaderingen via twitter begrijpelijker Raadsvergaderingen zijn vaak abracadabra. De raadsleden krijgen in dit commentaar van Beijer&Mienstra huiswerk om na het reces klare...

Leerlingen Buitenhout College dansen de vakantie in

STAD CENTRUM – 530 leerlingen van het Buitenhout College sluiten de Talentweek en het schooljaar af met een flashmob op de Esplanade. Donderdag 13 juli doen ze om 10.00 uur op de muziek van een grote zomerhit onder leiding van Dance Court een dans. Daarna hebben ze vakantie.
Op You Tube, onder de naam ‘BHC dansafsluiting Cultuurweek 2016’ is een filmpje te zien van de flashmob van vorig jaar. (Foto: aangeleverd)

Vorig jaar deden ze een vergelijkbare act op de Esplanade, toen op de muziek van Mark Ronsons ‘Uptown Funk’. Ieder jaar sluit het Buitenhout College het schooljaar af met een projectweek. Sinds dit jaar heet deze projectweek: Talentweek. Tijdens de Talentweek van 10 tot en met 13 juli is het thema ‘Dream it. Do it!’ Voor drie leerjaren staan er uiteenlopende activiteiten op het programma waarin de disciplines als muziek, dans, techniek, drama, sport en media worden vertegenwoordigd. Daarnaast zullen er ook verschillende films en voorstellingen bezocht worden en gaat leerjaar drie op excursie.
Mede door deze week wordt de leerling zich bewust dat het een uitdaging is om talent op de juiste manier in te zetten en daarmee te schitteren.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 14:39

Gerelateerd

Delen