Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Almere City bijna klaar voor het seizoen

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Vorige week is Almere City FC gestart met de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen. De komende weken speelt het team van Jack de Gier verschillende oefenwedstrijden. Vrijdag namen de Almeerders het op tegen VV Zeewolde.
bovenste rij vlnr: Ronald van Bruggen, Gaston Salasiwa, Faris Hammout, Arsenio Valpoort, Khalid Tadmine, Sherjill Mac-Donald, Javier Vet, Sven Braken, Anass Ahannach , Harry van Gent. Middelste rij: Leen den Boer, Soufyan Ahannach , Leeroy Owusu , Damon Mirani , Jack de Gier, Marco Heering , Tom Overtoom, Delvechio Blackson,, Jeffrey Rijsdijk , Rodney di Leon . Onderste rij : Jan Splinter, Sjouke Tel, Kees van Buren, Achille Vaarnold, Roy Pistoor, Chiel Kramer, Mike Grim, Silvester vd Water, Calvin Mac-Intosch, Roy Gebbink, Leo de Wit. (Foto: Fred Rotgans)

De Almeerders wonnen de oefenwedstrijd met 12-0. Dinsdag speelt Almere City tegen OFC in Oostzaan. Het officiële seizoen begint op vrijdag 18 augustus met een uitwedstrijd tegen NEC dat uit de eredivisie is gedegradeerd. Een week later, 25 augustus, is de eerste thuiswedstrijd. De Almeerders nemen het dan op tegen FC den Bosch. Afgelopen maandag werd de officiële teamfoto gemaakt en natuurlijk was de fotograaf van deze krant ook ter plekke.
Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 11:48

Gerelateerd

Delen