Nieuws
Eerste energiebox uitgereikt in Filmwijk FILMWIJK – Nadat in september de eerste energieboxen zijn uitgedeeld aan bewoners van De Wierden, zijn nu bewoners... Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het...

"Later wil ik een beroemde danser en acteur worden"
Almeers talentje in musical The Bodyguard

ALMERE – Jerayno Kampe staat graag op het grote podium. “Later wil ik een beroemde danser en acteur worden”, aldus Jerayno. De 8-jarige Almeerder speelt Fletcher, de zoon van hoofdrolspeelster Rachel, in de musical de Bodyguard in het Beatrixtheater.
Jerayno Kampe schittert in de musical de Bodyguard. (Foto: aangeleverd)

Al vanaf zijn vijfde jaar danst Jerayno bij Moves Almere. “Ik danste voor The Bodyguard zes uur per week in verschillende danssstijlen” , aldus Jerayno. “Mijn moeder zag op Facebook de oproep dat ze een danstalent zochten voor The Bodyguard en toen heeft ze mij opgegeven.”
De musical loopt nog tot 16 juli. “Dan heb ik de voorstelling vanaf begin april 16 keer gespeeld. Ik ga het erg missen als het stopt. Later wil ik een beroemde danser en acteur worden en ik hoop in mooie musicals te mogen spelen. Mijn grote voorbeelden zijn Dave Mantel en Mark van Eeuwen die beiden de bodyguard spelen en danser Timor Steffens, omdat hij zo goed kan dansen.”
Jerayno hoopt ook nog vaak op te treden met de Fletcher-vijf. “Met z’n vijven hebben we de rol Fletcher bij toerbeurt gespeeld. Je mag als kind namelijk maar 24 optredens per levensjaar doen. Voorafgaand aan The Bodyguard hebben we een half jaar samen getraind in zang, dans en acteren. Hierdoor hebben we een sterke band gekregen en zijn we een dansgroepje begonnen.”
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 11:00

Gerelateerd

Delen