Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

"Later wil ik een beroemde danser en acteur worden"
Almeers talentje in musical The Bodyguard

ALMERE – Jerayno Kampe staat graag op het grote podium. “Later wil ik een beroemde danser en acteur worden”, aldus Jerayno. De 8-jarige Almeerder speelt Fletcher, de zoon van hoofdrolspeelster Rachel, in de musical de Bodyguard in het Beatrixtheater.
Jerayno Kampe schittert in de musical de Bodyguard. (Foto: aangeleverd)

Al vanaf zijn vijfde jaar danst Jerayno bij Moves Almere. “Ik danste voor The Bodyguard zes uur per week in verschillende danssstijlen” , aldus Jerayno. “Mijn moeder zag op Facebook de oproep dat ze een danstalent zochten voor The Bodyguard en toen heeft ze mij opgegeven.”
De musical loopt nog tot 16 juli. “Dan heb ik de voorstelling vanaf begin april 16 keer gespeeld. Ik ga het erg missen als het stopt. Later wil ik een beroemde danser en acteur worden en ik hoop in mooie musicals te mogen spelen. Mijn grote voorbeelden zijn Dave Mantel en Mark van Eeuwen die beiden de bodyguard spelen en danser Timor Steffens, omdat hij zo goed kan dansen.”
Jerayno hoopt ook nog vaak op te treden met de Fletcher-vijf. “Met z’n vijven hebben we de rol Fletcher bij toerbeurt gespeeld. Je mag als kind namelijk maar 24 optredens per levensjaar doen. Voorafgaand aan The Bodyguard hebben we een half jaar samen getraind in zang, dans en acteren. Hierdoor hebben we een sterke band gekregen en zijn we een dansgroepje begonnen.”
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 11:00

Gerelateerd

Delen