Nieuws
Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere... Enige museum in de stad stopt nog voor het eind van het jaar Door Hestia Ruben STAD CENTRUM – Sinds april was het Dutch Digital Art Museum Almere (DDAMA) gevestigd op... 'Het kan in Almere' werktImago Almere aanzienlijk beter Door Robert MienstraALMERE – Het imago van Almere werd in de stad maar ook daar buiten de afgelopen... Almeerder vindt rijvaardigheidsonderzoek onnodig Door CerberusALMERE- Of een 30-jarige Almeerse automobilist na een aanhouding door de politie nu stoned (onder invloed van... Lancering boek van YouTuber King Alert (Paul Goudsmit) ALMERE – De Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, lanceert op zaterdag 16 december om 13.00 uur zijn... Vier sterren voor gastvrijheid Flevoziekenhuis ALMERE - Het Flevoziekenhuis heeft 4 van de 5 sterren gekregen in de GastvrijheidsMonitor van Gastvrijheidszorg met Sterren.... Studiecoach Samantha Bakker roept op na te denken over internetgebruik'Online moet je leven offline versterken' Door Hestia RubenALMERE – Wat betekent het om minder vaak of zelfs een hele tijd aaneengesloten offline te... Hartverwarmend kerstdiner bij Resto VanHarte PARKWIJK – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dinsdag 19 december een hartverwarmend kerstdiner in zorgcentrum Polderburen aan de...

"Later wil ik een beroemde danser en acteur worden"
Almeers talentje in musical The Bodyguard

ALMERE – Jerayno Kampe staat graag op het grote podium. “Later wil ik een beroemde danser en acteur worden”, aldus Jerayno. De 8-jarige Almeerder speelt Fletcher, de zoon van hoofdrolspeelster Rachel, in de musical de Bodyguard in het Beatrixtheater.
Jerayno Kampe schittert in de musical de Bodyguard. (Foto: aangeleverd)

Al vanaf zijn vijfde jaar danst Jerayno bij Moves Almere. “Ik danste voor The Bodyguard zes uur per week in verschillende danssstijlen” , aldus Jerayno. “Mijn moeder zag op Facebook de oproep dat ze een danstalent zochten voor The Bodyguard en toen heeft ze mij opgegeven.”
De musical loopt nog tot 16 juli. “Dan heb ik de voorstelling vanaf begin april 16 keer gespeeld. Ik ga het erg missen als het stopt. Later wil ik een beroemde danser en acteur worden en ik hoop in mooie musicals te mogen spelen. Mijn grote voorbeelden zijn Dave Mantel en Mark van Eeuwen die beiden de bodyguard spelen en danser Timor Steffens, omdat hij zo goed kan dansen.”
Jerayno hoopt ook nog vaak op te treden met de Fletcher-vijf. “Met z’n vijven hebben we de rol Fletcher bij toerbeurt gespeeld. Je mag als kind namelijk maar 24 optredens per levensjaar doen. Voorafgaand aan The Bodyguard hebben we een half jaar samen getraind in zang, dans en acteren. Hierdoor hebben we een sterke band gekregen en zijn we een dansgroepje begonnen.”
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 11:00

Gerelateerd

Delen