"Later wil ik een beroemde danser en acteur worden"
Almeers talentje in musical The Bodyguard

ALMERE – Jerayno Kampe staat graag op het grote podium. “Later wil ik een beroemde danser en acteur worden”, aldus Jerayno. De 8-jarige Almeerder speelt Fletcher, de zoon van hoofdrolspeelster Rachel, in de musical de Bodyguard in het Beatrixtheater.


Al vanaf zijn vijfde jaar danst Jerayno bij Moves Almere. “Ik danste voor The Bodyguard zes uur per week in verschillende danssstijlen” , aldus Jerayno. “Mijn moeder zag op Facebook de oproep dat ze een danstalent zochten voor The Bodyguard en toen heeft ze mij opgegeven.”
De musical loopt nog tot 16 juli. “Dan heb ik de voorstelling vanaf begin april 16 keer gespeeld. Ik ga het erg missen als het stopt. Later wil ik een beroemde danser en acteur worden en ik hoop in mooie musicals te mogen spelen. Mijn grote voorbeelden zijn Dave Mantel en Mark van Eeuwen die beiden de bodyguard spelen en danser Timor Steffens, omdat hij zo goed kan dansen.”
Jerayno hoopt ook nog vaak op te treden met de Fletcher-vijf. “Met z’n vijven hebben we de rol Fletcher bij toerbeurt gespeeld. Je mag als kind namelijk maar 24 optredens per levensjaar doen. Voorafgaand aan The Bodyguard hebben we een half jaar samen getraind in zang, dans en acteren. Hierdoor hebben we een sterke band gekregen en zijn we een dansgroepje begonnen.”

Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 11:00

Gerelateerd

Delen