Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

"Later wil ik een beroemde danser en acteur worden"
Almeers talentje in musical The Bodyguard

ALMERE – Jerayno Kampe staat graag op het grote podium. “Later wil ik een beroemde danser en acteur worden”, aldus Jerayno. De 8-jarige Almeerder speelt Fletcher, de zoon van hoofdrolspeelster Rachel, in de musical de Bodyguard in het Beatrixtheater.


Al vanaf zijn vijfde jaar danst Jerayno bij Moves Almere. “Ik danste voor The Bodyguard zes uur per week in verschillende danssstijlen” , aldus Jerayno. “Mijn moeder zag op Facebook de oproep dat ze een danstalent zochten voor The Bodyguard en toen heeft ze mij opgegeven.”
De musical loopt nog tot 16 juli. “Dan heb ik de voorstelling vanaf begin april 16 keer gespeeld. Ik ga het erg missen als het stopt. Later wil ik een beroemde danser en acteur worden en ik hoop in mooie musicals te mogen spelen. Mijn grote voorbeelden zijn Dave Mantel en Mark van Eeuwen die beiden de bodyguard spelen en danser Timor Steffens, omdat hij zo goed kan dansen.”
Jerayno hoopt ook nog vaak op te treden met de Fletcher-vijf. “Met z’n vijven hebben we de rol Fletcher bij toerbeurt gespeeld. Je mag als kind namelijk maar 24 optredens per levensjaar doen. Voorafgaand aan The Bodyguard hebben we een half jaar samen getraind in zang, dans en acteren. Hierdoor hebben we een sterke band gekregen en zijn we een dansgroepje begonnen.”

Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 11:00

Gerelateerd

Delen