Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

65-plus aan de rol

STAD CENTRUM – Op de Esplanade wordt woensdag 23 augustus de eerste editie gehouden van een festival voor 65-plussers: Forever Young Festival. Een dag vol muziek, theater, workshops en beleving, alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder.

Willeke Alberti is de hoofdartieste op het Forever Young Festival, 23 augustus op de Esplanade. (Foto: Patricia Steur)


Er komt een compleet gevarieerd programma met bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater. Forever Young Festival duurt van 10.00 tot 20.00 uur en de entree is gratis, inclusief enkele consumpties.
Om te voorkomen dat bezoekers lang moeten wachten bij de entree van het festival, kunnen kaarten worden gereserveerd met een ‘vanaf’ aankomsttijd. De mogelijke aankomsttijden zijn: 10.00 uur, 11.30 uur en 13.00 uur.

Artiesten


De hoofdact is Willeke Alberti. “Willeke past perfect bij Forever Young Festival”, aldus de organisatie. “Ze zet zich met haar stichting dagelijks in voor het welzijn en de levenskwaliteit van senioren. Niet alleen door regelmatig voor ze op te treden maar ook door allerlei culturele activiteiten te organiseren. Dat sluit natuurlijk prachtig aan bij de doelstelling van Forever Young Festival.”
Verder treedt pianist Jan Vayne op in de spiegeltent, Anita Meyer, Arjan Bosma de Boswachter, zangeres Laura Fygi, de Blues Brothers, Marijke Helwegen doet een ‘Hysterische Bingo’ en ook De Gouden Jaren-theatershow met onder andere Cor Bakker en Danny Malando komt naar Forever Young Festival met een theatervoorstelling. Het Trio Escapada & Omar Mollo bestaat uit Emma Breedveld (viool) en Bence Huszar (cello) en de Argentijnse zanger Omar Mollo. Ze spelen tango, wereldmuziek en nieuwe muziek. Dan is er nog Rock 'n' Roll van The Wieners, Frank Sinatra-lookalike Frank in Person, cabaret van De Spekmennen en een Elvis tribute van Elvis-imitator Kees Versluys.

Kijk voor kaartjes op de website.

Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 18:03

Gerelateerd

Delen