Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

65-plus aan de rol

STAD CENTRUM – Op de Esplanade wordt woensdag 23 augustus de eerste editie gehouden van een festival voor 65-plussers: Forever Young Festival. Een dag vol muziek, theater, workshops en beleving, alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder.

Willeke Alberti is de hoofdartieste op het Forever Young Festival, 23 augustus op de Esplanade. (Foto: Patricia Steur)


Er komt een compleet gevarieerd programma met bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater. Forever Young Festival duurt van 10.00 tot 20.00 uur en de entree is gratis, inclusief enkele consumpties.
Om te voorkomen dat bezoekers lang moeten wachten bij de entree van het festival, kunnen kaarten worden gereserveerd met een ‘vanaf’ aankomsttijd. De mogelijke aankomsttijden zijn: 10.00 uur, 11.30 uur en 13.00 uur.

Artiesten


De hoofdact is Willeke Alberti. “Willeke past perfect bij Forever Young Festival”, aldus de organisatie. “Ze zet zich met haar stichting dagelijks in voor het welzijn en de levenskwaliteit van senioren. Niet alleen door regelmatig voor ze op te treden maar ook door allerlei culturele activiteiten te organiseren. Dat sluit natuurlijk prachtig aan bij de doelstelling van Forever Young Festival.”
Verder treedt pianist Jan Vayne op in de spiegeltent, Anita Meyer, Arjan Bosma de Boswachter, zangeres Laura Fygi, de Blues Brothers, Marijke Helwegen doet een ‘Hysterische Bingo’ en ook De Gouden Jaren-theatershow met onder andere Cor Bakker en Danny Malando komt naar Forever Young Festival met een theatervoorstelling. Het Trio Escapada & Omar Mollo bestaat uit Emma Breedveld (viool) en Bence Huszar (cello) en de Argentijnse zanger Omar Mollo. Ze spelen tango, wereldmuziek en nieuwe muziek. Dan is er nog Rock 'n' Roll van The Wieners, Frank Sinatra-lookalike Frank in Person, cabaret van De Spekmennen en een Elvis tribute van Elvis-imitator Kees Versluys.

Kijk voor kaartjes op de website.

Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 18:03

Gerelateerd

Delen