Nieuws
Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere... Enige museum in de stad stopt nog voor het eind van het jaar Door Hestia Ruben STAD CENTRUM – Sinds april was het Dutch Digital Art Museum Almere (DDAMA) gevestigd op... 'Het kan in Almere' werktImago Almere aanzienlijk beter Door Robert MienstraALMERE – Het imago van Almere werd in de stad maar ook daar buiten de afgelopen... Almeerder vindt rijvaardigheidsonderzoek onnodig Door CerberusALMERE- Of een 30-jarige Almeerse automobilist na een aanhouding door de politie nu stoned (onder invloed van... Lancering boek van YouTuber King Alert (Paul Goudsmit) ALMERE – De Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, lanceert op zaterdag 16 december om 13.00 uur zijn... Vier sterren voor gastvrijheid Flevoziekenhuis ALMERE - Het Flevoziekenhuis heeft 4 van de 5 sterren gekregen in de GastvrijheidsMonitor van Gastvrijheidszorg met Sterren.... Studiecoach Samantha Bakker roept op na te denken over internetgebruik'Online moet je leven offline versterken' Door Hestia RubenALMERE – Wat betekent het om minder vaak of zelfs een hele tijd aaneengesloten offline te... Hartverwarmend kerstdiner bij Resto VanHarte PARKWIJK – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dinsdag 19 december een hartverwarmend kerstdiner in zorgcentrum Polderburen aan de...

65-plus aan de rol

STAD CENTRUM – Op de Esplanade wordt woensdag 23 augustus de eerste editie gehouden van een festival voor 65-plussers: Forever Young Festival. Een dag vol muziek, theater, workshops en beleving, alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder.

Willeke Alberti is de hoofdartieste op het Forever Young Festival, 23 augustus op de Esplanade. (Foto: Patricia Steur)


Er komt een compleet gevarieerd programma met bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater. Forever Young Festival duurt van 10.00 tot 20.00 uur en de entree is gratis, inclusief enkele consumpties.
Om te voorkomen dat bezoekers lang moeten wachten bij de entree van het festival, kunnen kaarten worden gereserveerd met een ‘vanaf’ aankomsttijd. De mogelijke aankomsttijden zijn: 10.00 uur, 11.30 uur en 13.00 uur.

Artiesten


De hoofdact is Willeke Alberti. “Willeke past perfect bij Forever Young Festival”, aldus de organisatie. “Ze zet zich met haar stichting dagelijks in voor het welzijn en de levenskwaliteit van senioren. Niet alleen door regelmatig voor ze op te treden maar ook door allerlei culturele activiteiten te organiseren. Dat sluit natuurlijk prachtig aan bij de doelstelling van Forever Young Festival.”
Verder treedt pianist Jan Vayne op in de spiegeltent, Anita Meyer, Arjan Bosma de Boswachter, zangeres Laura Fygi, de Blues Brothers, Marijke Helwegen doet een ‘Hysterische Bingo’ en ook De Gouden Jaren-theatershow met onder andere Cor Bakker en Danny Malando komt naar Forever Young Festival met een theatervoorstelling. Het Trio Escapada & Omar Mollo bestaat uit Emma Breedveld (viool) en Bence Huszar (cello) en de Argentijnse zanger Omar Mollo. Ze spelen tango, wereldmuziek en nieuwe muziek. Dan is er nog Rock 'n' Roll van The Wieners, Frank Sinatra-lookalike Frank in Person, cabaret van De Spekmennen en een Elvis tribute van Elvis-imitator Kees Versluys.

Kijk voor kaartjes op de website.

Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 18:03

Gerelateerd

Delen