Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Doorgang voor fietsers dicht<

ALMERE – De doorgang onder de A6 door voor fietsers (en voetgangers) via het Pedersenpad is van maandag 10 juli tot en met maandag 21 augustus tijdelijk dicht. Fietsers kunnen in deze periode gebruik maken van de onderdoorgang via het Sturmeypad, ten westen van het Pedersenpad. Deze onderdoorgang wordt tijdelijk opengesteld om de extra reistijd voor fietsers te beperken.

De doorgang onder de A6 door voor fietsers (en voetgangers) via het Pedersenpad is vanaf maandag 10 juli tijdelijk dicht. (Foto: aangeleverd)

Het fietspad wordt afgesloten in verband met werkzaamheden aan het viaduct over de Kromme Wetering. Aannemer Parkway6 gaat van 10 juli tot en met 21 augustus voorbereidende werkzaamheden uitvoeren voor de verbreding van het viaduct. Er worden onder meer damwanden aangebracht en grondwerkzaamheden uitgevoerd. Later vinden er ook heiwerkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd ten behoeve van de verbreding van de A6.

 

Aansluitend worden er door Parkway6 voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd aan de andere zijde van het viaduct, aan de overkant van de Kromme Wetering. Het fietspad aan deze kant, het Fongerspad, zal dan twee weken afgesloten worden. Fietsers kunnen dan weer gebruik maken van de doorgang onder de A6 door via het Pedersenpad

Artikel geplaatst op: 06 juli 2017 - 13:53

Gerelateerd

Delen