Nieuws
Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van...

Doorgang voor fietsers dicht<

ALMERE – De doorgang onder de A6 door voor fietsers (en voetgangers) via het Pedersenpad is van maandag 10 juli tot en met maandag 21 augustus tijdelijk dicht. Fietsers kunnen in deze periode gebruik maken van de onderdoorgang via het Sturmeypad, ten westen van het Pedersenpad. Deze onderdoorgang wordt tijdelijk opengesteld om de extra reistijd voor fietsers te beperken.

De doorgang onder de A6 door voor fietsers (en voetgangers) via het Pedersenpad is vanaf maandag 10 juli tijdelijk dicht. (Foto: aangeleverd)

Het fietspad wordt afgesloten in verband met werkzaamheden aan het viaduct over de Kromme Wetering. Aannemer Parkway6 gaat van 10 juli tot en met 21 augustus voorbereidende werkzaamheden uitvoeren voor de verbreding van het viaduct. Er worden onder meer damwanden aangebracht en grondwerkzaamheden uitgevoerd. Later vinden er ook heiwerkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd ten behoeve van de verbreding van de A6.

 

Aansluitend worden er door Parkway6 voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd aan de andere zijde van het viaduct, aan de overkant van de Kromme Wetering. Het fietspad aan deze kant, het Fongerspad, zal dan twee weken afgesloten worden. Fietsers kunnen dan weer gebruik maken van de doorgang onder de A6 door via het Pedersenpad

Artikel geplaatst op: 06 juli 2017 - 13:53

Gerelateerd

Delen