Geslaagd!
Almere DEZE WEEK feliciteert alle Almeerse geslaagden! Klik op de foto voor de lijst met geslaagden
Nieuws
Amsterdamse Sjoerd en Rotterdamse Coby 60 jaar getrouwd VERZETSWIJK - Wie zegt dat 010 en 020 niet samengaan heeft het heel erg mis. Sjoerd en Coby... Video: Voedselbos voor vindplaats Zenith   Video: Op vindplaats Zenith in de indische buurt wordt dit najaar een voedselbos gerealiseerd>Voedselbosbeheerder Johan Smits vertelt wat... Floriade stap dichterbij na goedkeuring bestemmingsplan ALMERE – De gemeenteraad is donderdagavond, tijdens de laatste vergadering voor het reces, akkoord gegaan met het bestemmingsplan... Kantoorgebouw Het Alnovum wordt kantoor en hotel STAATSLIEDENWIJK – Gebouw Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1, is gekocht door vastgoedontwikkelaar Seminarie BV uit Bavel.... Bewoners langer de tijd voor keuze Windpark ALMERE - Bewoners van Almere Poort, Muziekwijk Noord en de Noorderplassen West hebben langer de tijd om online... Ook Alnovum wordt deels een hotel Het kantoorgebouw Het Alnovum is verkocht. De koopovereenkomst voor kantoorgebouw is getekend door wethouder Mark Pol en ondernemer Pieter... Informatiebijeenkomst heien en intrillen damwanden verbreding A6 ALMERE - Om de verbreding van de A6 te realiseren moeten vijf viaducten worden verbreed en zeven viaducten... Bezorgservice Picnic brengt biebboeken terug STAD CENTRUM – Klanten van de nieuwe bibliotheek hebben geen excuus meer om boeken niet in te leveren.... Almere DEZE WEEK en FRTC Almere brengen u in beweging met Familiepuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Op zondag 24 september organiseren Almere DEZE WEEK en de Fiets Race en Toer... Commentaar: Raadsvergaderingen via twitter begrijpelijker Raadsvergaderingen zijn vaak abracadabra. De raadsleden krijgen in dit commentaar van Beijer&Mienstra huiswerk om na het reces klare...

Inschrijving Challenge Almere-Amsterdam loopt storm

ALMERE - Het is pas begin juli, maar toch loopt het al storm met het aantal inschrijvingen voor de Challenge Almere-Amsterdam. Bij de Middle Distance Triathlon is de limiet voor het aantal deelnemers zelfs al bereikt.
De Challenge Almere-Amsterdam neemt toe in populariteit. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Maar liefst 1100 triatleten zullen op zaterdag 9 september de strijd met elkaar en zichzelf aangaan gedurende 1.9 kilometer zwemmen in het Weerwater, 90 kilometer fietsen door de provincie en 21.1 kilometer hardlopen rondom opnieuw het Weerwater. Nooit eerder schreven zich zoveel deelnemers in.
Ondanks dat de limiet is bereikt, kunnen triatleten zich nog wel inschrijven voor de Middle Distance, maar dan belanden zij op een wachtlijst. Die wachtlijst geeft mogelijk later, bijvoorbeeld omdat andere triatleten hun inschrijving annuleren, recht op een startplek.
Voor de Long Distance zijn nog steeds gegarandeerde startplekken beschikbaar. Triatleten kunnen dus nog steeds meedoen aan het EK over de klassieke afstand (3.8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42.2 kilometer hardlopen), maar de organisatie waarschuwt dat snel aanmelden noodzakelijk is omdat ook de interesse daarvoor groot is. Op dit moment zijn er nog slechts een beperkt aantal starttickets beschikbaar. De Challenge Almere-Amsterdam kent ook dit jaar weer een internationaal deelnemersveld. Op dit moment hebben triatleten uit maar liefst 53 verschillende landen zich ingeschreven.
Artikel geplaatst op: 11 juli 2017 - 11:19

Gerelateerd

Delen