Geslaagd!
Almere DEZE WEEK feliciteert alle Almeerse geslaagden! Klik op de foto voor de lijst met geslaagden
Nieuws
Amsterdamse Sjoerd en Rotterdamse Coby 60 jaar getrouwd VERZETSWIJK - Wie zegt dat 010 en 020 niet samengaan heeft het heel erg mis. Sjoerd en Coby... Video: Voedselbos voor vindplaats Zenith   Video: Op vindplaats Zenith in de indische buurt wordt dit najaar een voedselbos gerealiseerd>Voedselbosbeheerder Johan Smits vertelt wat... Floriade stap dichterbij na goedkeuring bestemmingsplan ALMERE – De gemeenteraad is donderdagavond, tijdens de laatste vergadering voor het reces, akkoord gegaan met het bestemmingsplan... Kantoorgebouw Het Alnovum wordt kantoor en hotel STAATSLIEDENWIJK – Gebouw Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1, is gekocht door vastgoedontwikkelaar Seminarie BV uit Bavel.... Bewoners langer de tijd voor keuze Windpark ALMERE - Bewoners van Almere Poort, Muziekwijk Noord en de Noorderplassen West hebben langer de tijd om online... Ook Alnovum wordt deels een hotel Het kantoorgebouw Het Alnovum is verkocht. De koopovereenkomst voor kantoorgebouw is getekend door wethouder Mark Pol en ondernemer Pieter... Informatiebijeenkomst heien en intrillen damwanden verbreding A6 ALMERE - Om de verbreding van de A6 te realiseren moeten vijf viaducten worden verbreed en zeven viaducten... Bezorgservice Picnic brengt biebboeken terug STAD CENTRUM – Klanten van de nieuwe bibliotheek hebben geen excuus meer om boeken niet in te leveren.... Almere DEZE WEEK en FRTC Almere brengen u in beweging met Familiepuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Op zondag 24 september organiseren Almere DEZE WEEK en de Fiets Race en Toer... Commentaar: Raadsvergaderingen via twitter begrijpelijker Raadsvergaderingen zijn vaak abracadabra. De raadsleden krijgen in dit commentaar van Beijer&Mienstra huiswerk om na het reces klare...

Binnenruimtes Almeers Kenniscentrum Talent geopend

OLYMPIAKWARTIER - De trainingsruimtes van het Almeers Kenniscentrum Talent in indoorsportcomplex Olympiakwartier in Poort zijn afgelopen vrijdag 30 juni officieel geopend. Na de opening was er het AKT-congres 'Samen werken aan talentontwikkeling' met onder andere een lezing van Max Caldas en diverse workshops.

Jonge sporters deden vrijdag in de zalen van het AKT aan meervoudig bewegen, een belangrijk thema van het kenniscentrum. (Foto: Fred Rotgans)


Tijdens de opening waren er diverse demonstraties in de zalen van het AKT. Jonge sporters deden er aan meervoudig bewegen, een belangrijk thema van het AKT. Dit meervoudig bewegen gaat volgens het Athletic Skills Model (ASM). Dit is een andere manier om goed te leren bewegen en dient als springplank voor een langere sportcarrière met betere prestaties, maar bovenal voor een gezonder leven met minder blessures, minder uitval en meer plezier. Binnen de ASM beweegprogramma’s is spel, variatie en plezier gekoppeld aan motorisch leren. Een gedachte die onderbouwd wordt door wetenschap en praktijk, waar breedtesport, topsport, ongeorganiseerde sport, bewegingsonderwijs en de gezondheidszorg samenkomen.
In de buurt van het AKT gaan beweegpleinen gerealiseerd worden die toegankelijk zijn voor sporters en buurtbewoners.

Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 19:19

Gerelateerd

Delen