Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Almeerse verstopt drugs in luier

Een vrouw uit Almere heeft getracht drugs en telefoon een gevangenis in te smokkelen door het te verstoppen in de luier van een baby.

Dat meldt de politie. Het voorval  gebeurde in de gevangenis van Westzaan. De vrouw mocht zelf de gevangenis niet meer in omdat ze eerder met drugs was betrapt, maar de baby kreeg wel toegang. De vrouw had daarom de drugs en telefoons in de luier verstopt. Het was de bedoeling dat een 28-jarige gedetineerde de smokkelwaar zou weghalen. De smokkelpoging werd doorzien toen een medewerker het kindje in zijn armen nam en iets in de luier voelde. Zowel de Almeerse als de man uit Lelystad zijn opgepakt en verhoord. 

Artikel geplaatst op: 03 juli 2017 - 08:42

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: