Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Almeerse verstopt drugs in luier

Een vrouw uit Almere heeft getracht drugs en telefoon een gevangenis in te smokkelen door het te verstoppen in de luier van een baby.

Dat meldt de politie. Het voorval  gebeurde in de gevangenis van Westzaan. De vrouw mocht zelf de gevangenis niet meer in omdat ze eerder met drugs was betrapt, maar de baby kreeg wel toegang. De vrouw had daarom de drugs en telefoons in de luier verstopt. Het was de bedoeling dat een 28-jarige gedetineerde de smokkelwaar zou weghalen. De smokkelpoging werd doorzien toen een medewerker het kindje in zijn armen nam en iets in de luier voelde. Zowel de Almeerse als de man uit Lelystad zijn opgepakt en verhoord. 

Artikel geplaatst op: 03 juli 2017 - 08:42

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: