Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Veel voordelen met Almere City Fancard
Seizoenskaart Almere City FC nu te verkrijgen

ALMERE - Seizoenskaarten voor de wedstrijden van Betaald Voetbalclub Almere City FC, zijn net als de vorige seizoenen te verkrijgen vanaf 110 euro. Met een seizoenskaart kunnen de supporters het hele competitieseizoen genieten van de wedstrijden van de Almeerse profclub. Almere City FC presteerde afgelopen seizoenen goed. Ook dit seizoen wordt gerekend op veel spektakel in het stadion.
Vorig seizoen hebben seizoenkaarthouders kunnen profiteren van de Ambassadeursactie, waarbij de seizoenkaarthouders bij het aandragen van een nieuwe seizoenkaarthouder korting verkregen. Dit jaar worden er geen kortingstarieven gehanteerd. Wel heeft de club verschillende extra voordelen aan de seizoenkaart toegevoegd, waaronder de gratis Almere City Fancard.
De Almere City Fancard

De Fancard betreft een persoonsgebonden lidmaatschap bij de club. Voor slechts 15 euro per seizoen kunnen Fancardhouders volop genieten van betaald voetbal en daarnaast direct profiteren van vele voordelen van winkels en bedrijven uit Almere en omstreken. Hiermee kunnen supporters onder andere goedkoper boodschappen doen, voordelig uit eten en zelfs gratis sporten. Met de Fancard krijgt men het recht om drie thuiswedstrijden naar keuze gratis te bezoeken (zolang de voorraad strekt). Hierdoor kunnen seizoenkaarthouders dus drie keer gratis iemand meenemen naar het Yanmar Stadion.
Ook is de Fancard, naast de seizoenkaart, de enige manier om kaarten voor Almere City FC aan te schaffen. De club belooft dat iedere thuiswedstrijd een feestje wordt met verrassende activiteiten, gevarieerde horeca, gezellig entertainment en spraakmakende acties.
Naast de voordelen voor alle seizoenkaarthouders zoals de Fancard, verrast Almere City FC seizoenkaarthouders van 65 jaar en ouder met gratis vervoer op de wedstrijddag. Hiermee stelt de club Almeerders die niet in staat zijn met eigen vervoer naar het stadion te komen, in staat om de wedstrijden te blijven bezoeken.
Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 19:31

Gerelateerd

Delen