Veel voordelen met Almere City Fancard
Seizoenskaart Almere City FC nu te verkrijgen

ALMERE - Seizoenskaarten voor de wedstrijden van Betaald Voetbalclub Almere City FC, zijn net als de vorige seizoenen te verkrijgen vanaf 110 euro. Met een seizoenskaart kunnen de supporters het hele competitieseizoen genieten van de wedstrijden van de Almeerse profclub. Almere City FC presteerde afgelopen seizoenen goed. Ook dit seizoen wordt gerekend op veel spektakel in het stadion.
Vorig seizoen hebben seizoenkaarthouders kunnen profiteren van de Ambassadeursactie, waarbij de seizoenkaarthouders bij het aandragen van een nieuwe seizoenkaarthouder korting verkregen. Dit jaar worden er geen kortingstarieven gehanteerd. Wel heeft de club verschillende extra voordelen aan de seizoenkaart toegevoegd, waaronder de gratis Almere City Fancard.
De Almere City Fancard

De Fancard betreft een persoonsgebonden lidmaatschap bij de club. Voor slechts 15 euro per seizoen kunnen Fancardhouders volop genieten van betaald voetbal en daarnaast direct profiteren van vele voordelen van winkels en bedrijven uit Almere en omstreken. Hiermee kunnen supporters onder andere goedkoper boodschappen doen, voordelig uit eten en zelfs gratis sporten. Met de Fancard krijgt men het recht om drie thuiswedstrijden naar keuze gratis te bezoeken (zolang de voorraad strekt). Hierdoor kunnen seizoenkaarthouders dus drie keer gratis iemand meenemen naar het Yanmar Stadion.
Ook is de Fancard, naast de seizoenkaart, de enige manier om kaarten voor Almere City FC aan te schaffen. De club belooft dat iedere thuiswedstrijd een feestje wordt met verrassende activiteiten, gevarieerde horeca, gezellig entertainment en spraakmakende acties.
Naast de voordelen voor alle seizoenkaarthouders zoals de Fancard, verrast Almere City FC seizoenkaarthouders van 65 jaar en ouder met gratis vervoer op de wedstrijddag. Hiermee stelt de club Almeerders die niet in staat zijn met eigen vervoer naar het stadion te komen, in staat om de wedstrijden te blijven bezoeken.
Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 19:31

Gerelateerd

Delen