Geslaagd!
Almere DEZE WEEK feliciteert alle Almeerse geslaagden! Klik op de foto voor de lijst met geslaagden
Nieuws
Amsterdamse Sjoerd en Rotterdamse Coby 60 jaar getrouwd VERZETSWIJK - Wie zegt dat 010 en 020 niet samengaan heeft het heel erg mis. Sjoerd en Coby... Video: Voedselbos voor vindplaats Zenith   Video: Op vindplaats Zenith in de indische buurt wordt dit najaar een voedselbos gerealiseerd>Voedselbosbeheerder Johan Smits vertelt wat... Floriade stap dichterbij na goedkeuring bestemmingsplan ALMERE – De gemeenteraad is donderdagavond, tijdens de laatste vergadering voor het reces, akkoord gegaan met het bestemmingsplan... Kantoorgebouw Het Alnovum wordt kantoor en hotel STAATSLIEDENWIJK – Gebouw Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1, is gekocht door vastgoedontwikkelaar Seminarie BV uit Bavel.... Bewoners langer de tijd voor keuze Windpark ALMERE - Bewoners van Almere Poort, Muziekwijk Noord en de Noorderplassen West hebben langer de tijd om online... Ook Alnovum wordt deels een hotel Het kantoorgebouw Het Alnovum is verkocht. De koopovereenkomst voor kantoorgebouw is getekend door wethouder Mark Pol en ondernemer Pieter... Informatiebijeenkomst heien en intrillen damwanden verbreding A6 ALMERE - Om de verbreding van de A6 te realiseren moeten vijf viaducten worden verbreed en zeven viaducten... Bezorgservice Picnic brengt biebboeken terug STAD CENTRUM – Klanten van de nieuwe bibliotheek hebben geen excuus meer om boeken niet in te leveren.... Almere DEZE WEEK en FRTC Almere brengen u in beweging met Familiepuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Op zondag 24 september organiseren Almere DEZE WEEK en de Fiets Race en Toer... Commentaar: Raadsvergaderingen via twitter begrijpelijker Raadsvergaderingen zijn vaak abracadabra. De raadsleden krijgen in dit commentaar van Beijer&Mienstra huiswerk om na het reces klare...

Veel voordelen met Almere City Fancard
Seizoenskaart Almere City FC nu te verkrijgen

ALMERE - Seizoenskaarten voor de wedstrijden van Betaald Voetbalclub Almere City FC, zijn net als de vorige seizoenen te verkrijgen vanaf 110 euro. Met een seizoenskaart kunnen de supporters het hele competitieseizoen genieten van de wedstrijden van de Almeerse profclub. Almere City FC presteerde afgelopen seizoenen goed. Ook dit seizoen wordt gerekend op veel spektakel in het stadion.
Vorig seizoen hebben seizoenkaarthouders kunnen profiteren van de Ambassadeursactie, waarbij de seizoenkaarthouders bij het aandragen van een nieuwe seizoenkaarthouder korting verkregen. Dit jaar worden er geen kortingstarieven gehanteerd. Wel heeft de club verschillende extra voordelen aan de seizoenkaart toegevoegd, waaronder de gratis Almere City Fancard.
De Almere City Fancard

De Fancard betreft een persoonsgebonden lidmaatschap bij de club. Voor slechts 15 euro per seizoen kunnen Fancardhouders volop genieten van betaald voetbal en daarnaast direct profiteren van vele voordelen van winkels en bedrijven uit Almere en omstreken. Hiermee kunnen supporters onder andere goedkoper boodschappen doen, voordelig uit eten en zelfs gratis sporten. Met de Fancard krijgt men het recht om drie thuiswedstrijden naar keuze gratis te bezoeken (zolang de voorraad strekt). Hierdoor kunnen seizoenkaarthouders dus drie keer gratis iemand meenemen naar het Yanmar Stadion.
Ook is de Fancard, naast de seizoenkaart, de enige manier om kaarten voor Almere City FC aan te schaffen. De club belooft dat iedere thuiswedstrijd een feestje wordt met verrassende activiteiten, gevarieerde horeca, gezellig entertainment en spraakmakende acties.
Naast de voordelen voor alle seizoenkaarthouders zoals de Fancard, verrast Almere City FC seizoenkaarthouders van 65 jaar en ouder met gratis vervoer op de wedstrijddag. Hiermee stelt de club Almeerders die niet in staat zijn met eigen vervoer naar het stadion te komen, in staat om de wedstrijden te blijven bezoeken.
Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 19:31

Gerelateerd

Delen