Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Veel voordelen met Almere City Fancard
Seizoenskaart Almere City FC nu te verkrijgen

ALMERE - Seizoenskaarten voor de wedstrijden van Betaald Voetbalclub Almere City FC, zijn net als de vorige seizoenen te verkrijgen vanaf 110 euro. Met een seizoenskaart kunnen de supporters het hele competitieseizoen genieten van de wedstrijden van de Almeerse profclub. Almere City FC presteerde afgelopen seizoenen goed. Ook dit seizoen wordt gerekend op veel spektakel in het stadion.
Vorig seizoen hebben seizoenkaarthouders kunnen profiteren van de Ambassadeursactie, waarbij de seizoenkaarthouders bij het aandragen van een nieuwe seizoenkaarthouder korting verkregen. Dit jaar worden er geen kortingstarieven gehanteerd. Wel heeft de club verschillende extra voordelen aan de seizoenkaart toegevoegd, waaronder de gratis Almere City Fancard.
De Almere City Fancard

De Fancard betreft een persoonsgebonden lidmaatschap bij de club. Voor slechts 15 euro per seizoen kunnen Fancardhouders volop genieten van betaald voetbal en daarnaast direct profiteren van vele voordelen van winkels en bedrijven uit Almere en omstreken. Hiermee kunnen supporters onder andere goedkoper boodschappen doen, voordelig uit eten en zelfs gratis sporten. Met de Fancard krijgt men het recht om drie thuiswedstrijden naar keuze gratis te bezoeken (zolang de voorraad strekt). Hierdoor kunnen seizoenkaarthouders dus drie keer gratis iemand meenemen naar het Yanmar Stadion.
Ook is de Fancard, naast de seizoenkaart, de enige manier om kaarten voor Almere City FC aan te schaffen. De club belooft dat iedere thuiswedstrijd een feestje wordt met verrassende activiteiten, gevarieerde horeca, gezellig entertainment en spraakmakende acties.
Naast de voordelen voor alle seizoenkaarthouders zoals de Fancard, verrast Almere City FC seizoenkaarthouders van 65 jaar en ouder met gratis vervoer op de wedstrijddag. Hiermee stelt de club Almeerders die niet in staat zijn met eigen vervoer naar het stadion te komen, in staat om de wedstrijden te blijven bezoeken.
Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 19:31

Gerelateerd

Delen