Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Voetbal uitproberen

STEDENWIJK-ZUID - Forza Almere organiseert op zaterdag 8 juli een open dag voor iedereen die wil gaan voetballen. Deze open dag is bedoeld voor alle jongens en meisjes die zijn geboren in de jaren 2007 tot en met 2012.
Tijdens de open dag geven ervaren enthousiaste trainers voetbaltrainingen. Leuke spelelementen worden in de trainingen ingebouwd. Verder wordt er een penaltybokaal georganiseerd, zijn er verschillende voetbalactiviteiten zoals een gatendoel, voetbal-sjoelen en een snelheidsmeter om te kijken hoe hard de kinderen kunnen schieten. Voor de kleintjes die naar hun broer of zus komen kijken, is er een springkussen, voor de ouders is de kantine opengesteld voor een drankje of een hapje. Wanneer de kinderen lekker actief bezig zijn, is er voor ouders de mogelijkheid om vragen te stellen of direct hun kind in te schrijven bij Forza Almere.
Het evenement start om 9.30 uur en eindigt om 12.00 uur, deelname is gratis. Forza Almere is te vinden in sportpark Annapark, Sas van Gentlaan 10.
Artikel geplaatst op: 27 juni 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen