Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Voetbal uitproberen

STEDENWIJK-ZUID - Forza Almere organiseert op zaterdag 8 juli een open dag voor iedereen die wil gaan voetballen. Deze open dag is bedoeld voor alle jongens en meisjes die zijn geboren in de jaren 2007 tot en met 2012.
Tijdens de open dag geven ervaren enthousiaste trainers voetbaltrainingen. Leuke spelelementen worden in de trainingen ingebouwd. Verder wordt er een penaltybokaal georganiseerd, zijn er verschillende voetbalactiviteiten zoals een gatendoel, voetbal-sjoelen en een snelheidsmeter om te kijken hoe hard de kinderen kunnen schieten. Voor de kleintjes die naar hun broer of zus komen kijken, is er een springkussen, voor de ouders is de kantine opengesteld voor een drankje of een hapje. Wanneer de kinderen lekker actief bezig zijn, is er voor ouders de mogelijkheid om vragen te stellen of direct hun kind in te schrijven bij Forza Almere.
Het evenement start om 9.30 uur en eindigt om 12.00 uur, deelname is gratis. Forza Almere is te vinden in sportpark Annapark, Sas van Gentlaan 10.
Artikel geplaatst op: 27 juni 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen