Geslaagd!
Almere DEZE WEEK feliciteert alle Almeerse geslaagden! Klik op de foto voor de lijst met geslaagden
Nieuws
Amsterdamse Sjoerd en Rotterdamse Coby 60 jaar getrouwd VERZETSWIJK - Wie zegt dat 010 en 020 niet samengaan heeft het heel erg mis. Sjoerd en Coby... Video: Voedselbos voor vindplaats Zenith   Video: Op vindplaats Zenith in de indische buurt wordt dit najaar een voedselbos gerealiseerd>Voedselbosbeheerder Johan Smits vertelt wat... Floriade stap dichterbij na goedkeuring bestemmingsplan ALMERE – De gemeenteraad is donderdagavond, tijdens de laatste vergadering voor het reces, akkoord gegaan met het bestemmingsplan... Kantoorgebouw Het Alnovum wordt kantoor en hotel STAATSLIEDENWIJK – Gebouw Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1, is gekocht door vastgoedontwikkelaar Seminarie BV uit Bavel.... Bewoners langer de tijd voor keuze Windpark ALMERE - Bewoners van Almere Poort, Muziekwijk Noord en de Noorderplassen West hebben langer de tijd om online... Ook Alnovum wordt deels een hotel Het kantoorgebouw Het Alnovum is verkocht. De koopovereenkomst voor kantoorgebouw is getekend door wethouder Mark Pol en ondernemer Pieter... Informatiebijeenkomst heien en intrillen damwanden verbreding A6 ALMERE - Om de verbreding van de A6 te realiseren moeten vijf viaducten worden verbreed en zeven viaducten... Bezorgservice Picnic brengt biebboeken terug STAD CENTRUM – Klanten van de nieuwe bibliotheek hebben geen excuus meer om boeken niet in te leveren.... Almere DEZE WEEK en FRTC Almere brengen u in beweging met Familiepuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Op zondag 24 september organiseren Almere DEZE WEEK en de Fiets Race en Toer... Commentaar: Raadsvergaderingen via twitter begrijpelijker Raadsvergaderingen zijn vaak abracadabra. De raadsleden krijgen in dit commentaar van Beijer&Mienstra huiswerk om na het reces klare...

Voetbal uitproberen

STEDENWIJK-ZUID - Forza Almere organiseert op zaterdag 8 juli een open dag voor iedereen die wil gaan voetballen. Deze open dag is bedoeld voor alle jongens en meisjes die zijn geboren in de jaren 2007 tot en met 2012.
Tijdens de open dag geven ervaren enthousiaste trainers voetbaltrainingen. Leuke spelelementen worden in de trainingen ingebouwd. Verder wordt er een penaltybokaal georganiseerd, zijn er verschillende voetbalactiviteiten zoals een gatendoel, voetbal-sjoelen en een snelheidsmeter om te kijken hoe hard de kinderen kunnen schieten. Voor de kleintjes die naar hun broer of zus komen kijken, is er een springkussen, voor de ouders is de kantine opengesteld voor een drankje of een hapje. Wanneer de kinderen lekker actief bezig zijn, is er voor ouders de mogelijkheid om vragen te stellen of direct hun kind in te schrijven bij Forza Almere.
Het evenement start om 9.30 uur en eindigt om 12.00 uur, deelname is gratis. Forza Almere is te vinden in sportpark Annapark, Sas van Gentlaan 10.
Artikel geplaatst op: 27 juni 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen