Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Voetbal uitproberen

STEDENWIJK-ZUID - Forza Almere organiseert op zaterdag 8 juli een open dag voor iedereen die wil gaan voetballen. Deze open dag is bedoeld voor alle jongens en meisjes die zijn geboren in de jaren 2007 tot en met 2012.
Tijdens de open dag geven ervaren enthousiaste trainers voetbaltrainingen. Leuke spelelementen worden in de trainingen ingebouwd. Verder wordt er een penaltybokaal georganiseerd, zijn er verschillende voetbalactiviteiten zoals een gatendoel, voetbal-sjoelen en een snelheidsmeter om te kijken hoe hard de kinderen kunnen schieten. Voor de kleintjes die naar hun broer of zus komen kijken, is er een springkussen, voor de ouders is de kantine opengesteld voor een drankje of een hapje. Wanneer de kinderen lekker actief bezig zijn, is er voor ouders de mogelijkheid om vragen te stellen of direct hun kind in te schrijven bij Forza Almere.
Het evenement start om 9.30 uur en eindigt om 12.00 uur, deelname is gratis. Forza Almere is te vinden in sportpark Annapark, Sas van Gentlaan 10.
Artikel geplaatst op: 27 juni 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen