Voetbal uitproberen

STEDENWIJK-ZUID - Forza Almere organiseert op zaterdag 8 juli een open dag voor iedereen die wil gaan voetballen. Deze open dag is bedoeld voor alle jongens en meisjes die zijn geboren in de jaren 2007 tot en met 2012.
Tijdens de open dag geven ervaren enthousiaste trainers voetbaltrainingen. Leuke spelelementen worden in de trainingen ingebouwd. Verder wordt er een penaltybokaal georganiseerd, zijn er verschillende voetbalactiviteiten zoals een gatendoel, voetbal-sjoelen en een snelheidsmeter om te kijken hoe hard de kinderen kunnen schieten. Voor de kleintjes die naar hun broer of zus komen kijken, is er een springkussen, voor de ouders is de kantine opengesteld voor een drankje of een hapje. Wanneer de kinderen lekker actief bezig zijn, is er voor ouders de mogelijkheid om vragen te stellen of direct hun kind in te schrijven bij Forza Almere.
Het evenement start om 9.30 uur en eindigt om 12.00 uur, deelname is gratis. Forza Almere is te vinden in sportpark Annapark, Sas van Gentlaan 10.
Artikel geplaatst op: 27 juni 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen