Nieuws
Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van...

Otis Redding in De Meester

STAD CENTRUM – Classic Albums, deze avond is een begrip in De Meester. Zaterdag 8 juli staat het album ‘Blue’ van Otis Redding centraal.
Chris Kikic speelt zaterdag 8 juli muziek van Otis Redding. (Foto: aangeleverd)

Eerder draaide deze avond om de bands Nirvana, Fleetwood Mac en de Red Hot Chili Peppers. Deze editie is onder begeleiding van Chris Kikic, gitarist bij Sandra van Nieuwland. Daarnaast is hij ook gitaardocent en bandcoach bij de vooropleiding van het Conservatorium in Amsterdam en in Almere bezig als gitaarreparateur.
Classic Albums begint om 20.00 uur in De Meester aan de Rentmeesterstraat 2. Kaartjes kosten 5 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur.
Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 14:44

Gerelateerd

Delen