Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Otis Redding in De Meester

STAD CENTRUM – Classic Albums, deze avond is een begrip in De Meester. Zaterdag 8 juli staat het album ‘Blue’ van Otis Redding centraal.
Chris Kikic speelt zaterdag 8 juli muziek van Otis Redding. (Foto: aangeleverd)

Eerder draaide deze avond om de bands Nirvana, Fleetwood Mac en de Red Hot Chili Peppers. Deze editie is onder begeleiding van Chris Kikic, gitarist bij Sandra van Nieuwland. Daarnaast is hij ook gitaardocent en bandcoach bij de vooropleiding van het Conservatorium in Amsterdam en in Almere bezig als gitaarreparateur.
Classic Albums begint om 20.00 uur in De Meester aan de Rentmeesterstraat 2. Kaartjes kosten 5 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur.
Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 14:44

Gerelateerd

Delen