Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

Otis Redding in De Meester

STAD CENTRUM – Classic Albums, deze avond is een begrip in De Meester. Zaterdag 8 juli staat het album ‘Blue’ van Otis Redding centraal.
Chris Kikic speelt zaterdag 8 juli muziek van Otis Redding. (Foto: aangeleverd)

Eerder draaide deze avond om de bands Nirvana, Fleetwood Mac en de Red Hot Chili Peppers. Deze editie is onder begeleiding van Chris Kikic, gitarist bij Sandra van Nieuwland. Daarnaast is hij ook gitaardocent en bandcoach bij de vooropleiding van het Conservatorium in Amsterdam en in Almere bezig als gitaarreparateur.
Classic Albums begint om 20.00 uur in De Meester aan de Rentmeesterstraat 2. Kaartjes kosten 5 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur.
Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 14:44

Gerelateerd

Delen