Nieuws
Column Hoeksteen: wapens op school Hoe zou het zijn om als leraar bewapend op school les te geven?De nieuwe column van Robert Mienstra.... Gratis informatie en advies voor slechtzienden HAVEN CENTRUM - Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over slechtziend- en blindheid... UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Muzikale pareltjes bij Goede Rede Concerten HAVEN CENTRUM - In de maand maart staan twee bijzondere concerten op het programma van Goede Rede Concerten,... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Politie tevreden over WhatsApp-initiatief tijdens jaarwisseling Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De politie is tevreden over de resultaten van de pilot waarbij bewoners van een... Regelmatig bewegen vertraagd dementieproces ALMERE – Bewegen is belangrijk bij dementie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen zelfs het dementieproces... 90 km op de A6Nieuwe oprit Almere Haven en de Steigerdreef ALMERE - Begin april worden de nieuwe oprit Almere Haven richting Lelystad en de verbindingsweg Steigerdreef in gebruik...

Otis Redding in De Meester

STAD CENTRUM – Classic Albums, deze avond is een begrip in De Meester. Zaterdag 8 juli staat het album ‘Blue’ van Otis Redding centraal.
Chris Kikic speelt zaterdag 8 juli muziek van Otis Redding. (Foto: aangeleverd)

Eerder draaide deze avond om de bands Nirvana, Fleetwood Mac en de Red Hot Chili Peppers. Deze editie is onder begeleiding van Chris Kikic, gitarist bij Sandra van Nieuwland. Daarnaast is hij ook gitaardocent en bandcoach bij de vooropleiding van het Conservatorium in Amsterdam en in Almere bezig als gitaarreparateur.
Classic Albums begint om 20.00 uur in De Meester aan de Rentmeesterstraat 2. Kaartjes kosten 5 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur.
Artikel geplaatst op: 04 juli 2017 - 14:44

Gerelateerd

Delen