Geslaagd!
Almere DEZE WEEK feliciteert alle Almeerse geslaagden! Klik op de foto voor de lijst met geslaagden
Nieuws
Amsterdamse Sjoerd en Rotterdamse Coby 60 jaar getrouwd VERZETSWIJK - Wie zegt dat 010 en 020 niet samengaan heeft het heel erg mis. Sjoerd en Coby... Video: Voedselbos voor vindplaats Zenith   Video: Op vindplaats Zenith in de indische buurt wordt dit najaar een voedselbos gerealiseerd>Voedselbosbeheerder Johan Smits vertelt wat... Floriade stap dichterbij na goedkeuring bestemmingsplan ALMERE – De gemeenteraad is donderdagavond, tijdens de laatste vergadering voor het reces, akkoord gegaan met het bestemmingsplan... Kantoorgebouw Het Alnovum wordt kantoor en hotel STAATSLIEDENWIJK – Gebouw Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1, is gekocht door vastgoedontwikkelaar Seminarie BV uit Bavel.... Bewoners langer de tijd voor keuze Windpark ALMERE - Bewoners van Almere Poort, Muziekwijk Noord en de Noorderplassen West hebben langer de tijd om online... Ook Alnovum wordt deels een hotel Het kantoorgebouw Het Alnovum is verkocht. De koopovereenkomst voor kantoorgebouw is getekend door wethouder Mark Pol en ondernemer Pieter... Informatiebijeenkomst heien en intrillen damwanden verbreding A6 ALMERE - Om de verbreding van de A6 te realiseren moeten vijf viaducten worden verbreed en zeven viaducten... Bezorgservice Picnic brengt biebboeken terug STAD CENTRUM – Klanten van de nieuwe bibliotheek hebben geen excuus meer om boeken niet in te leveren.... Almere DEZE WEEK en FRTC Almere brengen u in beweging met Familiepuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Op zondag 24 september organiseren Almere DEZE WEEK en de Fiets Race en Toer... Commentaar: Raadsvergaderingen via twitter begrijpelijker Raadsvergaderingen zijn vaak abracadabra. De raadsleden krijgen in dit commentaar van Beijer&Mienstra huiswerk om na het reces klare...

Ruim 500 deelnemers voor eerste editie Modderrun Almere

HOUT - De eerste editie van de Modderrun Almere heeft meer dan 500 deelnemers getrokken. Zij gingen zaterdag de strijd aan met elkaar en de elementen op het obstakelparcours van 8,3 kilometer dwars door de bossen van Stadslandgoed de Kemphaan.
Op het parcours moesten de deelnemers achttien obstakels bedwingen. Dit soort obstacleruns zijn de afgelopen jaren wereldwijd zeer populair, en nu is de eerste ‘mud-run’ in Almere ook een feit. Zo moesten deelnemers over hoge muren klimmen, door modderbakken kruipen en door sloten waden. De Almeerse editie trok deelnemers uit het hele land", zegt Dennis Berk. Hij is één van de initiatiefnemers. Op zondag was het gezinnen- of familiedag en was het terrein helemaal vol met ruim 1100 kinderen met hun ouders het terrein betreden. Speciaal voor deze doelgroep waren twee kortere parcours aangelegd van 2,5 en 5,5 kilometer. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 03 juli 2017 - 14:45

Gerelateerd

Delen