Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Ruim 500 deelnemers voor eerste editie Modderrun Almere

HOUT - De eerste editie van de Modderrun Almere heeft meer dan 500 deelnemers getrokken. Zij gingen zaterdag de strijd aan met elkaar en de elementen op het obstakelparcours van 8,3 kilometer dwars door de bossen van Stadslandgoed de Kemphaan.
Op het parcours moesten de deelnemers achttien obstakels bedwingen. Dit soort obstacleruns zijn de afgelopen jaren wereldwijd zeer populair, en nu is de eerste ‘mud-run’ in Almere ook een feit. Zo moesten deelnemers over hoge muren klimmen, door modderbakken kruipen en door sloten waden. De Almeerse editie trok deelnemers uit het hele land", zegt Dennis Berk. Hij is één van de initiatiefnemers. Op zondag was het gezinnen- of familiedag en was het terrein helemaal vol met ruim 1100 kinderen met hun ouders het terrein betreden. Speciaal voor deze doelgroep waren twee kortere parcours aangelegd van 2,5 en 5,5 kilometer. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 03 juli 2017 - 14:45

Gerelateerd

Delen