Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Ruim 500 deelnemers voor eerste editie Modderrun Almere

HOUT - De eerste editie van de Modderrun Almere heeft meer dan 500 deelnemers getrokken. Zij gingen zaterdag de strijd aan met elkaar en de elementen op het obstakelparcours van 8,3 kilometer dwars door de bossen van Stadslandgoed de Kemphaan.
Op het parcours moesten de deelnemers achttien obstakels bedwingen. Dit soort obstacleruns zijn de afgelopen jaren wereldwijd zeer populair, en nu is de eerste ‘mud-run’ in Almere ook een feit. Zo moesten deelnemers over hoge muren klimmen, door modderbakken kruipen en door sloten waden. De Almeerse editie trok deelnemers uit het hele land", zegt Dennis Berk. Hij is één van de initiatiefnemers. Op zondag was het gezinnen- of familiedag en was het terrein helemaal vol met ruim 1100 kinderen met hun ouders het terrein betreden. Speciaal voor deze doelgroep waren twee kortere parcours aangelegd van 2,5 en 5,5 kilometer. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 03 juli 2017 - 14:45

Gerelateerd

Delen