Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Ruim 500 deelnemers voor eerste editie Modderrun Almere

HOUT - De eerste editie van de Modderrun Almere heeft meer dan 500 deelnemers getrokken. Zij gingen zaterdag de strijd aan met elkaar en de elementen op het obstakelparcours van 8,3 kilometer dwars door de bossen van Stadslandgoed de Kemphaan.
Op het parcours moesten de deelnemers achttien obstakels bedwingen. Dit soort obstacleruns zijn de afgelopen jaren wereldwijd zeer populair, en nu is de eerste ‘mud-run’ in Almere ook een feit. Zo moesten deelnemers over hoge muren klimmen, door modderbakken kruipen en door sloten waden. De Almeerse editie trok deelnemers uit het hele land", zegt Dennis Berk. Hij is één van de initiatiefnemers. Op zondag was het gezinnen- of familiedag en was het terrein helemaal vol met ruim 1100 kinderen met hun ouders het terrein betreden. Speciaal voor deze doelgroep waren twee kortere parcours aangelegd van 2,5 en 5,5 kilometer. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 03 juli 2017 - 14:45

Gerelateerd

Delen