Nieuws
Eerste energiebox uitgereikt in Filmwijk FILMWIJK – Nadat in september de eerste energieboxen zijn uitgedeeld aan bewoners van De Wierden, zijn nu bewoners... Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het...

Almere DEZE WEEK organiseert dé lijsttrekkersdebatten

ALMERE – In samenwerking met de nieuwe bibliotheek, organiseert Almere DEZE WEEK twee lijsttrekkerdebatten in opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De debatten zijn ook via livestream te volgen.

De gemeenteraad. (Foto: Mona Alikhah, november 2016)

Wordt de Floriade hét item van de komende gemeenteraadsverkiezingen? Of toch de veiligheid in de stad, de bomenkap, de leefbaarheid van de stad, de sociale woningbouw, het onderwijs, de communicatie met bewoners? Op zaterdag 18 november zijn alle lijsttrekkers en partijprogramma's bekend en kan antwoord worden gegeven op die vragen. De lijsttrekkers zullen in de nieuwe zaal van de bibliotheek met elkaar in discussie gaan en uiteraard krijgt ook het publiek de gelegenheid om vragen te stellen.
Op zaterdag 17 maart 2018, pal voor de verkiezingsdag 21 maart, is het slotdebat waar de lijsttrekkers kunnen proberen zwevende kiezers voor zich te winnen. Natuurlijk kunnen bezoekers - live in de zaal - direct vragen stellen aan de lijsttrekkers.
Beide debatten zullen live gestreamd worden, zodat ook mensen thuis alles kunnen volgen. Almere DEZE WEEK houdt de lezers op de hoogte van nieuws rond deze debatten. De tijdstippen worden later bekend gemaakt.

Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 10:28

Gerelateerd

Delen