Nieuws
Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en... Gemeente daagt Haddock voor de rechter   ALMERE – Het geschil tussen de gemeente en jachthaven Haddock gaat voor de rechter uitgevochten worden. Vrijdagochtend meldde... Kaartverkoop Festival 2 Turven Hoog van start STAD CENTRUM – Het theaterfestival voor de allerkleinsten, van 0 tot 6 jaar, Festival 2 Turven Hoog, komt...

Almere DEZE WEEK organiseert dé lijsttrekkersdebatten

ALMERE – In samenwerking met de nieuwe bibliotheek, organiseert Almere DEZE WEEK twee lijsttrekkerdebatten in opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De debatten zijn ook via livestream te volgen.

De gemeenteraad. (Foto: Mona Alikhah, november 2016)

Wordt de Floriade hét item van de komende gemeenteraadsverkiezingen? Of toch de veiligheid in de stad, de bomenkap, de leefbaarheid van de stad, de sociale woningbouw, het onderwijs, de communicatie met bewoners? Op zaterdag 18 november zijn alle lijsttrekkers en partijprogramma's bekend en kan antwoord worden gegeven op die vragen. De lijsttrekkers zullen in de nieuwe zaal van de bibliotheek met elkaar in discussie gaan en uiteraard krijgt ook het publiek de gelegenheid om vragen te stellen.
Op zaterdag 17 maart 2018, pal voor de verkiezingsdag 21 maart, is het slotdebat waar de lijsttrekkers kunnen proberen zwevende kiezers voor zich te winnen. Natuurlijk kunnen bezoekers - live in de zaal - direct vragen stellen aan de lijsttrekkers.
Beide debatten zullen live gestreamd worden, zodat ook mensen thuis alles kunnen volgen. Almere DEZE WEEK houdt de lezers op de hoogte van nieuws rond deze debatten. De tijdstippen worden later bekend gemaakt.

Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 10:28

Gerelateerd

Delen