Nieuws
Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere... Enige museum in de stad stopt nog voor het eind van het jaar Door Hestia Ruben STAD CENTRUM – Sinds april was het Dutch Digital Art Museum Almere (DDAMA) gevestigd op... 'Het kan in Almere' werktImago Almere aanzienlijk beter Door Robert MienstraALMERE – Het imago van Almere werd in de stad maar ook daar buiten de afgelopen... Almeerder vindt rijvaardigheidsonderzoek onnodig Door CerberusALMERE- Of een 30-jarige Almeerse automobilist na een aanhouding door de politie nu stoned (onder invloed van... Lancering boek van YouTuber King Alert (Paul Goudsmit) ALMERE – De Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, lanceert op zaterdag 16 december om 13.00 uur zijn... Vier sterren voor gastvrijheid Flevoziekenhuis ALMERE - Het Flevoziekenhuis heeft 4 van de 5 sterren gekregen in de GastvrijheidsMonitor van Gastvrijheidszorg met Sterren.... Studiecoach Samantha Bakker roept op na te denken over internetgebruik'Online moet je leven offline versterken' Door Hestia RubenALMERE – Wat betekent het om minder vaak of zelfs een hele tijd aaneengesloten offline te... Hartverwarmend kerstdiner bij Resto VanHarte PARKWIJK – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dinsdag 19 december een hartverwarmend kerstdiner in zorgcentrum Polderburen aan de...

Almere DEZE WEEK organiseert dé lijsttrekkersdebatten

ALMERE – In samenwerking met de nieuwe bibliotheek, organiseert Almere DEZE WEEK twee lijsttrekkerdebatten in opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De debatten zijn ook via livestream te volgen.

De gemeenteraad. (Foto: Mona Alikhah, november 2016)

Wordt de Floriade hét item van de komende gemeenteraadsverkiezingen? Of toch de veiligheid in de stad, de bomenkap, de leefbaarheid van de stad, de sociale woningbouw, het onderwijs, de communicatie met bewoners? Op zaterdag 18 november zijn alle lijsttrekkers en partijprogramma's bekend en kan antwoord worden gegeven op die vragen. De lijsttrekkers zullen in de nieuwe zaal van de bibliotheek met elkaar in discussie gaan en uiteraard krijgt ook het publiek de gelegenheid om vragen te stellen.
Op zaterdag 17 maart 2018, pal voor de verkiezingsdag 21 maart, is het slotdebat waar de lijsttrekkers kunnen proberen zwevende kiezers voor zich te winnen. Natuurlijk kunnen bezoekers - live in de zaal - direct vragen stellen aan de lijsttrekkers.
Beide debatten zullen live gestreamd worden, zodat ook mensen thuis alles kunnen volgen. Almere DEZE WEEK houdt de lezers op de hoogte van nieuws rond deze debatten. De tijdstippen worden later bekend gemaakt.

Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 10:28

Gerelateerd

Delen