Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

Almere DEZE WEEK organiseert dé lijsttrekkersdebatten

ALMERE – In samenwerking met de nieuwe bibliotheek, organiseert Almere DEZE WEEK twee lijsttrekkerdebatten in opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De debatten zijn ook via livestream te volgen.

De gemeenteraad. (Foto: Mona Alikhah, november 2016)

Wordt de Floriade hét item van de komende gemeenteraadsverkiezingen? Of toch de veiligheid in de stad, de bomenkap, de leefbaarheid van de stad, de sociale woningbouw, het onderwijs, de communicatie met bewoners? Op zaterdag 18 november zijn alle lijsttrekkers en partijprogramma's bekend en kan antwoord worden gegeven op die vragen. De lijsttrekkers zullen in de nieuwe zaal van de bibliotheek met elkaar in discussie gaan en uiteraard krijgt ook het publiek de gelegenheid om vragen te stellen.
Op zaterdag 17 maart 2018, pal voor de verkiezingsdag 21 maart, is het slotdebat waar de lijsttrekkers kunnen proberen zwevende kiezers voor zich te winnen. Natuurlijk kunnen bezoekers - live in de zaal - direct vragen stellen aan de lijsttrekkers.
Beide debatten zullen live gestreamd worden, zodat ook mensen thuis alles kunnen volgen. Almere DEZE WEEK houdt de lezers op de hoogte van nieuws rond deze debatten. De tijdstippen worden later bekend gemaakt.

Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 10:28

Gerelateerd

Delen