Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

25 kampioenen bij ASC Waterwijk

WATERWIJK - De Almeerse voetbalvereniging ASC Waterwijk heeft maar liefst 25 kampioensteams binnen de gelederen. Waterwijk is in Nederland de enige club die zoveel kampioenen heeft.
“Wij zijn ontzettend trots dat onze teams dit seizoen hun beste beentje heb voorgezet”, zegt Raymond van Ewijk, commercieel Manager ASC Waterwijk, “25 teams kampioen, doe het maar na. Komt daarbij dat onze Zondag 1 selectie ook nog via de nacompetitie van de 4e naar de 3e klasse is gepromoveerd. Op dit alles kunnen wij alleen maar supertrots zijn. Zowel de selectie, als de breedtesportteams van de club hebben de afgelopen jaren stappen gemaakt waar wij de komende jaren nog volop van kunnen profiteren. Enkele jaren geleden zijn er onder leiding van Iwan Klaverweide en Emiel van Gemert plannen gemaakt om de kwaliteit van het technisch beleid vorm te geven. Het resultaat mag er dus wezen. Op dit moment vormt een technisch trio van Jannis van de Lijcke, Ben Vis en Ruud van Pelt het technisch hart en zij zullen er op toe zien dat ASC Waterwijk het kwaliteitsniveau behoudt. Wij hebben hier alle vertrouwen in.” (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen