Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

25 kampioenen bij ASC Waterwijk

WATERWIJK - De Almeerse voetbalvereniging ASC Waterwijk heeft maar liefst 25 kampioensteams binnen de gelederen. Waterwijk is in Nederland de enige club die zoveel kampioenen heeft.
“Wij zijn ontzettend trots dat onze teams dit seizoen hun beste beentje heb voorgezet”, zegt Raymond van Ewijk, commercieel Manager ASC Waterwijk, “25 teams kampioen, doe het maar na. Komt daarbij dat onze Zondag 1 selectie ook nog via de nacompetitie van de 4e naar de 3e klasse is gepromoveerd. Op dit alles kunnen wij alleen maar supertrots zijn. Zowel de selectie, als de breedtesportteams van de club hebben de afgelopen jaren stappen gemaakt waar wij de komende jaren nog volop van kunnen profiteren. Enkele jaren geleden zijn er onder leiding van Iwan Klaverweide en Emiel van Gemert plannen gemaakt om de kwaliteit van het technisch beleid vorm te geven. Het resultaat mag er dus wezen. Op dit moment vormt een technisch trio van Jannis van de Lijcke, Ben Vis en Ruud van Pelt het technisch hart en zij zullen er op toe zien dat ASC Waterwijk het kwaliteitsniveau behoudt. Wij hebben hier alle vertrouwen in.” (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen