Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

25 kampioenen bij ASC Waterwijk

WATERWIJK - De Almeerse voetbalvereniging ASC Waterwijk heeft maar liefst 25 kampioensteams binnen de gelederen. Waterwijk is in Nederland de enige club die zoveel kampioenen heeft.
“Wij zijn ontzettend trots dat onze teams dit seizoen hun beste beentje heb voorgezet”, zegt Raymond van Ewijk, commercieel Manager ASC Waterwijk, “25 teams kampioen, doe het maar na. Komt daarbij dat onze Zondag 1 selectie ook nog via de nacompetitie van de 4e naar de 3e klasse is gepromoveerd. Op dit alles kunnen wij alleen maar supertrots zijn. Zowel de selectie, als de breedtesportteams van de club hebben de afgelopen jaren stappen gemaakt waar wij de komende jaren nog volop van kunnen profiteren. Enkele jaren geleden zijn er onder leiding van Iwan Klaverweide en Emiel van Gemert plannen gemaakt om de kwaliteit van het technisch beleid vorm te geven. Het resultaat mag er dus wezen. Op dit moment vormt een technisch trio van Jannis van de Lijcke, Ben Vis en Ruud van Pelt het technisch hart en zij zullen er op toe zien dat ASC Waterwijk het kwaliteitsniveau behoudt. Wij hebben hier alle vertrouwen in.” (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen