Geslaagd!
Almere DEZE WEEK feliciteert alle Almeerse geslaagden! Klik op de foto voor de lijst met geslaagden
Nieuws
Amsterdamse Sjoerd en Rotterdamse Coby 60 jaar getrouwd VERZETSWIJK - Wie zegt dat 010 en 020 niet samengaan heeft het heel erg mis. Sjoerd en Coby... Video: Voedselbos voor vindplaats Zenith   Video: Op vindplaats Zenith in de indische buurt wordt dit najaar een voedselbos gerealiseerd>Voedselbosbeheerder Johan Smits vertelt wat... Floriade stap dichterbij na goedkeuring bestemmingsplan ALMERE – De gemeenteraad is donderdagavond, tijdens de laatste vergadering voor het reces, akkoord gegaan met het bestemmingsplan... Kantoorgebouw Het Alnovum wordt kantoor en hotel STAATSLIEDENWIJK – Gebouw Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1, is gekocht door vastgoedontwikkelaar Seminarie BV uit Bavel.... Bewoners langer de tijd voor keuze Windpark ALMERE - Bewoners van Almere Poort, Muziekwijk Noord en de Noorderplassen West hebben langer de tijd om online... Ook Alnovum wordt deels een hotel Het kantoorgebouw Het Alnovum is verkocht. De koopovereenkomst voor kantoorgebouw is getekend door wethouder Mark Pol en ondernemer Pieter... Informatiebijeenkomst heien en intrillen damwanden verbreding A6 ALMERE - Om de verbreding van de A6 te realiseren moeten vijf viaducten worden verbreed en zeven viaducten... Bezorgservice Picnic brengt biebboeken terug STAD CENTRUM – Klanten van de nieuwe bibliotheek hebben geen excuus meer om boeken niet in te leveren.... Almere DEZE WEEK en FRTC Almere brengen u in beweging met Familiepuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Op zondag 24 september organiseren Almere DEZE WEEK en de Fiets Race en Toer... Commentaar: Raadsvergaderingen via twitter begrijpelijker Raadsvergaderingen zijn vaak abracadabra. De raadsleden krijgen in dit commentaar van Beijer&Mienstra huiswerk om na het reces klare...

25 kampioenen bij ASC Waterwijk

WATERWIJK - De Almeerse voetbalvereniging ASC Waterwijk heeft maar liefst 25 kampioensteams binnen de gelederen. Waterwijk is in Nederland de enige club die zoveel kampioenen heeft.
“Wij zijn ontzettend trots dat onze teams dit seizoen hun beste beentje heb voorgezet”, zegt Raymond van Ewijk, commercieel Manager ASC Waterwijk, “25 teams kampioen, doe het maar na. Komt daarbij dat onze Zondag 1 selectie ook nog via de nacompetitie van de 4e naar de 3e klasse is gepromoveerd. Op dit alles kunnen wij alleen maar supertrots zijn. Zowel de selectie, als de breedtesportteams van de club hebben de afgelopen jaren stappen gemaakt waar wij de komende jaren nog volop van kunnen profiteren. Enkele jaren geleden zijn er onder leiding van Iwan Klaverweide en Emiel van Gemert plannen gemaakt om de kwaliteit van het technisch beleid vorm te geven. Het resultaat mag er dus wezen. Op dit moment vormt een technisch trio van Jannis van de Lijcke, Ben Vis en Ruud van Pelt het technisch hart en zij zullen er op toe zien dat ASC Waterwijk het kwaliteitsniveau behoudt. Wij hebben hier alle vertrouwen in.” (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 12:57

Gerelateerd

Delen