Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Aanrijding met brandweervoertuig

’T OOR - Bij ‘t Oor zijn donderdagochtend een brandweervoertuig en een auto met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
Rond 07.45 uur wilde een automobilist vanaf de A6 de Oorweg oprijden. Bij het passeren van de kruising met de busbaan kwam de bestuurder van de auto door een onbekende oorzaak in botsing met een voertuig van officier van dienst. De bestuurder van de personenauto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Zowel de personenauto als het brandweervoertuig raakten bij het ongeval beschadigd. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen weg te slepen. (Foto: HV-Almere)
Artikel geplaatst op: 22 juni 2017 - 15:47

Gerelateerd

Delen