Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Auto brandt uit in Kretastraat

EILANDENBUURT – Een geparkeerde auto in de Kretastraat is woensdagmiddag 21 juni grotendeels in vlammen opgegaan. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto grotendeels uitbrandde.

De brand ontstond kort voor 13.00 uur in een auto die geparkeerd stond aan de Kretastraat. Dikke zwarte rookpluimen stegen op en waren boven de wijk te zien. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto grotendeels in vlammen opging.

Wat de oorzaak is geweest van de brand is niet bekend. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto’s: HV-Almere/Jelle Laan)

Artikel geplaatst op: 21 juni 2017 - 15:06

Gerelateerd

Delen