Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Gewonde na woningbrand in Stedenwijk

STEDENWIJK - In een woning aan de s' Gravenhagehof in Stedenwijk is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. De bewoner is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: HV-Almere

Rond 02:40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de woningbrand. Bij aankomst bleek het een uitslaande brand te zijn die gepaard ging met flinke rookontwikkeling. De brand was snel onder controle.

Een bewoner kon zelfstandig de woning verlaten en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een hond die ten tijde van de brand in de woning aanwezig was is overleden. Medewerkers van de dierenambulance hebben de hond opgehaald.

De woning is gedeeltelijk uitgebrand, over de omvang van de schade is op dit moment nog niks bekend. Ook wordt de oorzaak van de brand nog onderzocht.

Artikel geplaatst op: 12 juni 2017 - 09:18

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: