Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Gewonde na woningbrand in Stedenwijk

STEDENWIJK - In een woning aan de s' Gravenhagehof in Stedenwijk is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. De bewoner is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: HV-Almere

Rond 02:40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de woningbrand. Bij aankomst bleek het een uitslaande brand te zijn die gepaard ging met flinke rookontwikkeling. De brand was snel onder controle.

Een bewoner kon zelfstandig de woning verlaten en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een hond die ten tijde van de brand in de woning aanwezig was is overleden. Medewerkers van de dierenambulance hebben de hond opgehaald.

De woning is gedeeltelijk uitgebrand, over de omvang van de schade is op dit moment nog niks bekend. Ook wordt de oorzaak van de brand nog onderzocht.

Artikel geplaatst op: 12 juni 2017 - 09:18

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: