Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Gewonde na woningbrand in Stedenwijk

STEDENWIJK - In een woning aan de s' Gravenhagehof in Stedenwijk is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. De bewoner is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: HV-Almere

Rond 02:40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de woningbrand. Bij aankomst bleek het een uitslaande brand te zijn die gepaard ging met flinke rookontwikkeling. De brand was snel onder controle.

Een bewoner kon zelfstandig de woning verlaten en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een hond die ten tijde van de brand in de woning aanwezig was is overleden. Medewerkers van de dierenambulance hebben de hond opgehaald.

De woning is gedeeltelijk uitgebrand, over de omvang van de schade is op dit moment nog niks bekend. Ook wordt de oorzaak van de brand nog onderzocht.

Artikel geplaatst op: 12 juni 2017 - 09:18

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: