Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Vermist meisje uit water gehaald in Haven

DE WIERDEN - Een 7-jarig meisje is vrijdagmiddag in het water terechtgekomen in Almere Haven. Het meisje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het meisje werd rond 13.15 uur gevonden in het water bij de Leemwierde waarna ze uit het water is gehaald. Even daarvoor was het meisje als vermist opgegeven. Het meisje is met een ambulance naar ’t Oor gebracht waar een traumahelikopter klaarstond met een arts. Enige tijd later is het meisje onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.
Onderzoek

De politie heeft het gebied waar het meisje gevonden is afgezet met lint. De politie onderzoekt hoe het meisje in het water terecht is gekomen.
(Foto's: HV-Almere.nl/Jelle Laan)
Artikel geplaatst op: 24 februari 2017 - 16:14

Gerelateerd

Delen