Nieuws
Avondvierdaagse dansend afgesloten DANSWIJK – Met een hoop lawaai ging de Lelystadse brassband All in One Brassmasters vrijdag de basisscholieren voor... Slang-Brand-spuitenboek in Veiligheidsmuseum PIT STAD CENTRUM – Het Slang-Brand-spuitenboek van Jan van der Heijden is onderdeel geworden van de vaste collectie van... Taart voor 25-jarig bestaan kinderboerderij MOLENBUURT - Kinderboerderij De Beestenbende aan de M.J. Granpré Molièrestraat 1 was zaterdag het decor van het jaarlijkse... Let’s Party Festival op de Sluiskade HAVENKOM – Drukte alom, in de havenkom van Almere Haven afgelopen zaterdag. Tijdens het festival Let’s Party werden... Commissie m.e.r: Milieueffectrapport Floriade nu volledig ALMERE - De Commissie m.e.r. heeft het milieueffectrapport voor Almere Centrum Weerwater opnieuw beoordeeld. Zij vindt dat het rapport... Presentatie gebiedsvisie Floriade Stadswijk in KAF STAD CENTRUM – Gemeente en de Floriade BV presenteerden vorige week woensdag de plannen voor de nieuwe stadswijk... Kijkje achter de schermen in het stadhuis: Yvonne Houtstra STAD CENTRUM – Het stadhuis kent een groot aantal medewerkers dat dagelijks honderden contacten heeft met Almeerse inwoners.... Extra politie in Filmwijk tegen stijging woninginbraken FILMWIJK – De afgelopen periode zag de politie een stijging van het aantal inbraken en pogingen daartoe in... Bouw Oosterwold ernstig vertraagd OOSTERWOLD – Toekomstige bewoners van Oosterwold zeggen ‘ernstig gedupeerd’ te zijn door de nutsbedrijven. Oosterwolders bouwen zelfstandig een... Contouren A6 zichtbaar bij Haven HAVEN – De bomen zijn gekapt. Het zand voor de vernieuwde A6 wordt aangevoerd. Bij Almere Haven is...

Vermist meisje uit water gehaald in Haven

DE WIERDEN - Een 7-jarig meisje is vrijdagmiddag in het water terechtgekomen in Almere Haven. Het meisje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het meisje werd rond 13.15 uur gevonden in het water bij de Leemwierde waarna ze uit het water is gehaald. Even daarvoor was het meisje als vermist opgegeven. Het meisje is met een ambulance naar ’t Oor gebracht waar een traumahelikopter klaarstond met een arts. Enige tijd later is het meisje onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.
Onderzoek

De politie heeft het gebied waar het meisje gevonden is afgezet met lint. De politie onderzoekt hoe het meisje in het water terecht is gekomen.
(Foto's: HV-Almere.nl/Jelle Laan)
Artikel geplaatst op: 24 februari 2017 - 16:14

Gerelateerd

Delen