Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Vermist meisje uit water gehaald in Haven

DE WIERDEN - Een 7-jarig meisje is vrijdagmiddag in het water terechtgekomen in Almere Haven. Het meisje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het meisje werd rond 13.15 uur gevonden in het water bij de Leemwierde waarna ze uit het water is gehaald. Even daarvoor was het meisje als vermist opgegeven. Het meisje is met een ambulance naar ’t Oor gebracht waar een traumahelikopter klaarstond met een arts. Enige tijd later is het meisje onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.
Onderzoek

De politie heeft het gebied waar het meisje gevonden is afgezet met lint. De politie onderzoekt hoe het meisje in het water terecht is gekomen.
(Foto's: HV-Almere.nl/Jelle Laan)
Artikel geplaatst op: 24 februari 2017 - 16:14

Gerelateerd

Delen