Délifrance heropent aan Korte Promenade met spectaculaire actie

STAD CENTRUM – Délifrance aan de Korte Promenade 7 is weer geopend. De vestiging is een aantal weken gesloten geweest en de exploitatie is overgenomen door een nieuw team onder leiding van Rens Kassenaar.

Délifrance aan de Korte Promenade is al tientallen jaren een vertrouwde plek voor Almeerders om een verse Franse baguette te eten. (Foto: aangeleverd)


Rens is al lange tijd werkzaam bij Délifrance en heeft er alle vertrouwen in dat hij het heropende restaurant een goede boost kan geven. “Ik ben gemotiveerd en gedreven, en trots dat ik deze kans krijg.”
Het restaurant aan de Korte Promenade is al tientallen jaren een vertrouwde plek voor de inwoners van Almere om een verse Franse baguette te eten. Bij de nieuwe start hoort ook een nieuwe menukaart. Dat kan voor een heerlijk ontbijt of een uitgebreide lunch. Ook voor een zoet of hartig tussendoortje is Délifrance het juiste adres met een ruim aanbod hartige snacks en een uitgebreid gebakassortiment. Een heerlijke koffiespecialiteit maakt het af.

All-you-can-lunch-actie


Woensdag 15 juni om 12.00 uur vindt de officiële en feestelijke heropening plaats. Om iedereen kennis te laten maken met het nieuwe team en de menukaart, start Délifrance tot en met 30 juni met een voor haar unieke ‘all-you-can-lunch-actie’: proef onbeperkt de heerlijke producten voor maar 7,50 euro. De voorwaarden zijn te vinden op www.delifrance-almere.nl

Artikel geplaatst op: 08 juni 2016 - 10:03

Gerelateerd

Delen

4 reacties

Geplaatst door St.Michael translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden Reageer
delifrance korte promenade 7 gaat weer open de eigenaar is pranzo B.V. laat dat nou net een deelneming zijn van koolhaas beheer jawel de eigenaar van korte promenade stationsplein wat een vies spelletje wordt er gespeeld inderdaad de vorige eigenaresse is gewoon eruit gespeeld maar ze is nog bezig met een rechtzaak uiteraard zal hij niet zijn gezicht laten zien maar een van de medewerksters van van korte promenade 7 is jawel zijn vrouw. delifrance moet wel open gaan omdat ze een huurcontract hebben t/m juni 2017 met een verplichting dat het alleen een delifrance mg zijn. Dan maar toch iets verdienen en uiteraard huurkorting voor koolhaas. wat is nu het vervolg. de huidige uitbater zal zich daardoor goed kunnen voorbereiden om straks na afloop huurcontract stationsplein over te nemen immers het is geen geheim dat de huidige exploitant eigenlijk geen delifrance meer wil zijn.
het vervolg mogen duidelijk zijn juni 2017 hij gaat stationsplein overdragen aan de huidige “exploitant”en zal op de korte promenade 7 zijn ouderwetse italiaanse broodjes weer verkopen en catering
Gewenste Oplossing:
rechtzaak doorzetten mevrouw tacon u heeft groot gelijk een grote delifrance gate
Geplaatst door Joanna Verweij-Ligorio langer dan 1 jaar geleden Reageer
Ik vroeg mij al af wat er gaande was! Wij misten mw Tacon en haar leuke team al :(
Vies spelletje inderdaad! Wij boycotten deze zaak al sinds zij er niet meer is en terecht dus!
Geplaatst door mw Tacon langer dan 1 jaar geleden Reageer
Liever Joanna,eerlijkheid duurt het langst....ze hebben mij zo onderschat...maar die circus tent zou ik heel snel laten vallen,en iedereen die mee gedaan heeft aan dat vieze en smerige spelletje zou voor boete...ik heb altijd hard voor gewerkt..ik heb geen ballen gemasseerden onder een bureau tot dat het 17:00 werd,gewoon hard gewerkt en tot 22:00/23:00 in de avond, elke dag. Ik heb mijn eigen ballen hierdoor creerd gekregen.
Geplaatst door Rijnenberg langer dan 1 jaar geleden Reageer
We zijn 22 10 2016 wezen koffie drinken en een broodje eten ,zelf tafel schoongemaakt koffie in een kartonnen beker ,appelgebak geen slagroom vooradig ,,,,kom er nooit meer

Plaats je reactie: