Gianni Romme stoomt leerlingen OVC klaar voor Almere City Run

BUITEN - Voormalig topschaatser Gianni Romme gaf leerlingen van het Oostvaarderscollege (OVC) vorige week een sportclinic om ze klaar te stomen voor de Almere City Run (ACR). De leerlingen lopen mee tijdens de ACR op 12 juni en zamelen geld in voor KWF Kankerbestrijding.
Oud-schaatser Gianni Romme gaf de leerlingen van het OVC een warming-up voor de training voor de Almere City Run. (Foto: Fred Rotgans)

Tijdens zijn introductie legde Romme het belang uit om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Met het opgehaalde bedrag wordt onder andere het onderzoek naar het ontstaan van kanker gefinancierd. Na deze uitleg verzorgde de oud-schaatser de warming-up voor de training.
De clinic was een mooie afsluiting voor de leerlingen van het OVC, die hiermee hun stage afrondden. De leerlingen maakten de afgelopen weken kennis met de facetten van het zeskamp, onder leiding van trainers van de Atletiek vereniging Almere '81.
Hardloopinitiatief TEAM KWF

De leerlingen van het OVC lopen mee tijdens de ACR op zondag 12 juni. Zij zamelen geld in voor de KWF Kankerbestrijding. Gianni Romme is een van de topsporters die de leden van TEAM KWF klaarstoomt voor de ACR.
TEAM KWF is een hardloopinitiatief van KWF Kankerbestrijding. Ook Arie Koomen loopt samen met andere bekende Nederlands mee met TEAM KWF. Na afloop van de ACR geven de leerlingen van het OVC het bedrag dat door hen is opgehaald met een cheque aan de KWF Kankerbestrijding.
Inschrijven voor de ACR is nog mogelijk tot donderdag 9 juni. Meer informatie: www.almerecityrun.com.
Artikel geplaatst op: 27 mei 2016 - 11:36

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: