Nieuws
Dino’s in de stad STAD CENTRUM – Citymall Almere neemt op zondag 27 augustus een flinke stap terug in de tijd. Die... Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout...

Van Marle De Culinaire Groenteman is 'uitgekookt'

ALMERE - Steeds meer Nederlanders willen graag hun eetpatroon verbeteren. Voedsel dat gezond en vers is en waarvan de oorsprong bekend is wordt steeds belangrijker. Het bereiden van een smakelijke maaltijd met verse producten kost daarentegen vaak veel (kostbare) tijd. Johan van Marle herkent de trend en biedt een smakelijke oplossing.

Johan van Marle. (Foto: aangeleverd)


Van Marle is oprichter en eigenaar van Uitgekookt. De nieuwe naam voor De Culinaire Groenteman. “Als Culinaire Groenteman zijn we al sinds 1830 actief in de voedingswereld. Inmiddels zijn we uit ons jasje gegroeid en de naam Culinaire Groenteman dekt niet langer de lading van hetgeen we doen. Tijd voor een nieuwe naam; Uitgekookt”, aldus Johan.
Uitgekookt biedt door Verse Maaltijdbezorging de perfecte oplossing: Vers eten, gemakkelijk thuisbezorgd en direct op tafel om kostbare tijd in de keuken te besparen. “Van traditionele Hollandse gerechten tot trendy wereldgerechten; het is allemaal te vinden in het gevarieerde aanbod. Wie slim is bestelt daarom bij Uitgekookt.”
Met Uitgekookt wordt naast de dagelijkse maaltijd, ook iedere barbecue, buffet of catering een feestje. “BBQ arrangementen, voorzien van huisgemaakte salades, ambachtelijk vlees en verse vis, worden compleet thuis of op het werk bezorgd. De catering biedt naast mooie verzorgde hapjes of tapas plateau’s en vers bereide buffetten ook professionele keuken-, en bedieningscrew die uw feest tot een evenement maakt om nooit meer te vergeten.
Kies voor Uitgekookt en geniet met familie, vrienden en kennissen zonder dat u met de pannen in de keuken aan de slag hoeft.”

Artikel geplaatst op: 19 mei 2016 - 11:04

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: