Volg de Almere City Run via de app

ALMERE – De zevende editie van het leukste hardloopevent van Flevoland vindt plaats op zondag 12 juni. Organisator van de Almere City Run, sports marketing bureau 20Knots, werkt dit jaar samen met 24COMS om deelnemers en toeschouwers direct op hun mobiel te informeren.
Dit jaar is 24COMS naamdrager van de 7km. De Almere City Run 2016 is het tweede lopers-evenement waarbij 20Knots en 24COMS samenwerken. Ingrid Timmer, voorzitter Almere City Run: “24COMS sluit perfect aan bij onze wensen voor communicatie en veiligheid. Door deze innovatieve technologie is het mogelijk om via de app alle betrokkenen; deelnemers, toeschouwers, organisatie en veiligheidsdiensten te informeren. Als organisatie kunnen wij zo iets unieks en extra’s toevoegen aan de beleving van de Almere City Run voor deelnemers en toeschouwers. Met posts kunnen wij iedereen voorzien van de laatste informatie over parcours, parkeren, openbaar vervoer etc. Door gebruik te maken van het 24COMS communicatie- en informatieplatform kunnen wij voor, tijdens en na afloop van de run iedereen op hun smartphones informeren en motiveren. En daarnaast kunnen we als organisatie sneller, beter en veiliger werken. Ook de interactie met veiligheidsdiensten als ambulance en politie wordt door 24COMS sneller en directer, dus beter”
Om ACR informatie direct op de mobiele telefoon te ontvangen en om tijdens de ACR deelnemers te kunnen volgen tijdens hun prestatie kan de 24COMS app gratis worden gedownload uit de App- en Playstore. Vervolgens kan iedereen zichzelf registreren en de groepcode acr2016 toevoegen.
Artikel geplaatst op: 12 mei 2016 - 22:02

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: