Gratis startbewijzen Almere City Run weggegeven

STAD CENTRUM – Afgelopen zaterdag hebben acht deelnemers een gratis startbewijs overhandigd gekregen voor de Almere City Run die zondag 12 juni wordt gehouden.
De gratis startbewijzen werden uitgereikt bij restaurant Tang Dynastie in Almere Buiten. (Foto: Fred Rotgans)

Bij de Almere City Run kunnen hardlopers kiezen uit verschillende afstanden die door en rondom Almere lopen. Zo is er een kidsrun van 1,8 kilometer die door het Almeerse stadhuis loopt, maar ook een loop van 21 kilometer die de lopers langs het Almeerse Weerwater voert.
De acht gratis startbewijzen waren voor mensen die eerder een enquête hadden ingevuld.
Karin houdt van deze wedstrijd omdat het een prettig en ruim parcours heeft. Isabella gaat dit jaar opnieuw trainen voor de 14 kilometer, terwijl Alejandro gaat proberen om zijn tijd op de 21 kilometer te verbeteren. Monique, Fokke en Tineke willen bij de Almere City Run 7 kilometer volledig hardlopend afleggen.
Inschrijven voor de afstand van 4 kilometer kan ook. Inschrijven kan via de website almerecityrun.com. Hier is ook meer informatie te vinden over het parcours, start en finish, de diverse partners en de organisatie. De Almere City Run wordt georganiseerd in samenwerking met sportsmarketingbureau 20Knots Running.
Artikel geplaatst op: 16 maart 2016 - 13:14

Gerelateerd

Delen