Ook dit jaar zijn er vele gezellige evenementen in Almere Haven. (Foto: Publizidad)
Ook dit jaar zijn er vele gezellige evenementen in Almere Haven. (Foto: Publizidad)

Evenementenjaar vol plezier, muziek en markten in Almere Haven

Partnernieuws

HAVEN-  Ben jij klaar voor een jaar vol plezier, muziek en markten? In Almere Haven staan fantastische evenementen op het programma die je niet wilt missen! 

Of je nu op zoek bent naar een leuke tijd of een verkoper bent die zijn koopwaar wil laten zien, er is voor ieder wat wils.

Zomer in Haven 

Beleef jouw Zomer in Haven met springkussens, watersporten, live muziek, de traditionele botterrace, brocante- en Ibizamarkt. Van 23 augustus tot en met 8 september 2024 kun je genieten van een bijzondere zomerprogrammering in en rond het centrum en de havenkom. Enkele evenementen uitgelicht:

- Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus: Openingsweekend met watersporten, een dag vol kinderspelen en ‘s avonds muziekoptredens.

- Woensdag 28 augustus: Ibiza Markt. Een echte zomerse Ibiza markt door heel Haven. Met plek voor meer dan 75 kramen met een prachtige keur aan kleding, snuisterijen, kunst en meer. In de havenkom meevaren met de botter en de reddingsbrigade.

- Donderdag 29 t/m zaterdag 31 augustus: watersporten, muziekoptredens en Muziek aan de Haven. Speciaal voor de kinderen op donderdag 29 aug een Kinderfestival en zaterdag 31 aug een dag Spring & Klim: heerlijk ravotten op de springkussens en hindernisbanen.

- Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september: Botterdagen, Bierproeverij en Muziekoptredens. Tijdens het afsluitende weekend van 6, 7 en 8 september kun je genieten van de Botterdagen, een Bierproeverij en de Brocante- en Antiekmarkt. Proef heerlijke gerechten, biertjes en wijnen, en geniet van verschillende concerten.

- Zondag 8 september: Brocante- en Antiekmarkt. Tussen 10:00 en 18:00 uur de jaarlijkse Brocante- en antiekmarkt. Van verzamelobjecten tot zilverwerk, boeken, meubels en oud speelgoed. Gecombineerd met de Botterdagen, Bierproeverij en Muziekoptredens belooft dit een leuke dag te worden.

Muziek Aan De Haven

Muziek Aan De Haven is een cultureel muziekfeest dat elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt (soms tweedaags). Het biedt een podium voor lokale en regionale optredende bands en randprogrammering. Het seizoensprogramma voor 2024 omvat: 

- 27 april: NL-muziekliefhebbers.
- 24 mei: Jazz-muziekliefhebbers.
- 25 mei: 80/90’s Dance Classics.
- 29 juni: Soul-Funk (dansbaar).
- 27 juli: Blues-muziekliefhebbers.
- 31 augustus: Latin (dansbaar)
- 21 september: Klassiek-licht

De Groene Haven

De Groene Haven is er weer op 25 mei, 21 september en 14 december. De Groene Haven is een positief, lokaal en divers event waar de maker, producent, boer, ondernemer, burger en bewoner uit de regio samen komen. Ontdek hoe jij meer biologisch, duurzaamheid en energie-bewustzijn in je leven kunt krijgen en er voordeel uit haalt.

Winter Fair

Kom naar de Winter Fair op 14 en 15 december en geniet van de muziek van diverse live (kerst)bands. Er zijn tientallen kramen in winterse sferen gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Voor de kinderen zijn er attracties zoals de huiskamer van de kerstman en kinderspellen.

Standplaats huren

Wil jij deelnemen als verkoper en jouw producten presenteren aan een enthousiast publiek? Reserveer dan nu jouw standplaats voor de diverse evenementen door het formulier in te vullen op de website van Promenade Almere Haven. Vergeet niet dat de soort standplaats varieert per event, kraam, grondplek en foodtruck, dus bekijk de details en pak je kans om deel uit te maken van de levendigheid van Almere Haven!
Contactpersoon: René Verwillegen, centrummanager Promenade Almere Haven. E-mail: events@publizidad.nl. Voor meer informatie en reserveringen, kijk op: https://www.promenade-almerehaven.nl/events

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto