Afbeelding

Almeerse theatergroep Suburbia maakt voorstelling met Frascati

Uit

ALMERE - De Almeerse theatergroep Suburbia en Frascati Producties produceren samen de nieuwe theatervoorstelling van Priscilla Vaudelle: OSSO (Surinaams voor ‘huis’ of ‘thuis’). Een muzikaal familiedrama over co-parenting ende constante spagaat tussen klassieke waarden, verwachtingen en verschillende werkelijkheden in de tijd van nu.

Met muziek van singer-songwriter Zoë Livay en muzikalecoaching van Glen Faria. OSSO gaat in première op donderdag 30 november bij Frascati in Amsterdam en is daar te zien toten met 7 december. In 2024 gaat de voorstelling op tour door het land.

De Amsterdamse theatermaker Priscilla Vaudelle (1982) geeft zichtbaarheid aan mensen en verhalen die doorgaans geen podium vinden. Met snelle montages, muziek, spoken word, rap en dans zet ze de toon voor verhalen die recht uit het hart komen, over actuele thema’sals identiteit, seksualiteit, sociale druk en opvoeding. OSSO gaat over Maggie (Samantha Cherish Wielkens) en Steven (Ayrton Kirchner), die sinds een jaar uit elkaar zijn. Ze hebben samen twee kinderen en proberen hun gezinsleven nu op een nieuwe manier vorm te geven. Maar hoe leef je je leven als familie op het moment dat je uit elkaar bent? Aan de hand van scherpe dialogen, kwetsbare songs en vurige bewegingen komen de structuren binnen het gezin bloot te liggen. Een ontroerend, grappig en confronterend familieportret, waarin niet de oplossing, maar de poging centraal staat.

Meer info over OSSO: www.frascatitheater.nl/osso

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto