Mijntje Holstege (Foto: Sander Karsen)
Mijntje Holstege (Foto: Sander Karsen)

Crowdfundingsactie jonge ondernemers voor school El Salvador

Algemeen

ALMERE – De Almeerse Mijntje Holstege wil met twee andere jonge ondernemers uit Amersfoort en Groningen in El Salvador het project ‘Take Off’ lanceren. Ze zijn hiervoor een crowdfundingactie gestart.

Take Off is een innovatief project dat niet alleen draait om surfen, knippen en lesgeven, maar ook om het bieden van kansen aan de lokale bevolking. Roy van Harlingen wil niets liever dan de magie van het surfen doorgeven aan lokale kinderen en ze ondersteunen te sponsoren in hun sport. Camiel Hageman gaat kappersopleidingen aanbieden aan lokale bewoners, waardoor zij hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en werk kunnen vinden als kapper. Mijntje Holstege gaat met de Taalschool Engelse lessen verzorgen, waardoor de communicatie en kansen voor de lokale bevolking worden verbeterd.
De drie hebben zin in hun avontuur. “El Salvador heeft in 2023 positieve veranderingen doorgemaakt op het gebied van veiligheid en toerisme. Met Take Off hopen wij bij te dragen aan de groeiende populariteit van het land en de lokale gemeenschap te ondersteunen.”

Crowdfunding

“Om dit ambitieuze project te realiseren en een blijvende impact te maken in El Salvador, zijn  we een crowdfunding gestart. Elke donatie brengt ons een stap dichter bij het creëren van een duurzame en positieve ontwikkeling in El Salvador.”

Voor meer informatie: www.takeoffelsalvador.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto