Dé krant die Almere in beweging brengt!

Festival Het Groene Geheim (klassieke muziek).
Festival Het Groene Geheim (klassieke muziek). www.hetgroenegeheim.nl

Festival Het Groene Geheim - 16 juni 2024

zondag 16 juni 2024 12:00 tot 17:00

Almere is een nieuw festival rijker!

Festival Het Groene Geheim brengt klassieke muziek tot leven in de natuur van Almere. 

Dit nieuwe festival vindt plaats op zondagmiddag 16 juni 2024 op het sfeervolle landgoed de Kemphaan in Boswachterij Almeerderhout in Almere. Dit zomerse evenement belooft een middag vol muzikale ontdekkingen en gezelligheid te brengen, geschikt voor jong en oud. Festival Het Groene Geheim is avontuurlijk, energiek en laagdrempelig, met een unieke mix van klassieke muziek en natuur.

Meer informatie en kaartverkoop: www.hetgroenegeheim.nl

Tijdens deze eerste editie van Festival Het Groene Geheim kun je dwalen over het bosrijke landgoed en muziekpareltjes ontdekken op onverwachte plekken. Op binnen- en buitenlocaties vinden optredens en producties plaats van hooggekwalificeerde musici en gezelschappen van (inter)nationale allure: 

- Black Pencil

- Dutch String Collective

- BOI AKIH

- Beate Loonstra

- Apollo Ensemble (een installatie)

- Ensemble Triptyque

- Oorkaan

Waar natuur en muziek samenkomen Op de Kemphaan smelt de rijke traditie van klassieke muziekstromen samen met de prachtige natuur. Zittend in het zonnetje, samen met vrienden en familie kun je een middag lang genieten van muzikaal vakmanschap en activiteiten (ook voor kinderen). Vanaf de opening om 12:00 uur door wethouder Kees Ahles van Leefbaar Almere, de lunch op het centrale plein, tot aan het slotakkoord rond 17:00 uur. 

Met een dagkaart krijg je als bezoeker toegang tot het gehele middagprogramma en bepaal je zelf jouw route over het festivalterrein.

Locatie